Jennifer Aniston : Δεν είμαι έγκυος – Όλα όσα γράφονται είναι βλακείες!

Για πρώτη φορά η 47χρονη star απαντά στα δημοσιεύματα!
Jennifer Aniston : Δεν είμαι έγκυος – Όλα όσα γράφονται είναι βλακείες!



Πριν από ένα μήνα έκανε τον γύρο του κόσμου ένα πρωτοσέλιδο σκανδαλοθηρικού περιοδικου που έδειχνε την Jennifer Aniston με φουσκωμένη κοιλίτσα, εννοώντας ξεκάθαρα πως η Jen είναι έγκυος. Η αλήθεια όμως ποια είναι;

Για πρώτη φορά μετά από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η 47χρονη star απαντά στις φήμες μέσω της Huffington Post και ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος, ρίχοντας παράλληλα και τα… βέλη της προς τον Τύπο.

«Να σας πω αρχικά πως δεν έχω απαντήσει ποτέ σε φήμες. Δεν μου αρέσει να δίνω βήμα σε φήμες και στην βιομηχανία του ψέματος. Αφού δεν έχω social media, αποφάσισα να απαντήσω μέσω της επιστολής μου. Δεν είμαι έγκυος. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίας είναι εγώ μετά από αρκετό φαγητό», αναφέρει αρχικά η επιστολή της Aniston.

«Έχω πείσει τον εαυτό μου πως τα tabloids είναι σαν τα comics. Δεν τα λαμβάνεις υπόψη σοβαρά. Είναι σαν μια σαπουνόπερα που την ακολουθούν όλοι. Δεν μπορώ όμως να γίνομαι αντικείμενο. Ίσως κάποια μέρα γίνω μητέρα. Και αν μείνω έγκυος θα το πω, δεν θα το κρύψω. Αλλά δεν επιδιώκω την μητρότητα γιατί δεν νιώθω πλήρης ακόμα. Όλα όσα γράφουν τα tabloids είναι μ@@@κίες!»

Για την… ιστορία, αυτή είναι η 5η φορά μέσα στο 2016 (!) που ένα tabloid αναφέρει πως η Aniston είναι έγκυος ωστόσο όπως φαίνεται θα αργήσουμε να την δούμε μητέρα!