Kim Kardashian: Στο εξώφυλλο του Forbes σαν super επιχειρηματίας!

Είναι και επιχειρηματικό δαιμόνιο η 35χρονη τηλεπερσόνα…
Kim Kardashian: Στο εξώφυλλο του Forbes σαν super επιχειρηματίας!



Η Kim Kardashian έχει καταφέρει πολλά για ασήμαντους λόγους. Αυτή την φορά όμως η 35χρονη τηλεπερσόνα έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από όσα ο κόσμος νομίζει και την κρίνει: Έχει και επιχειρηματικό πνεύμα!

Το προσόν της αυτό εκτίμησε το διάσημο περιοδικό Forbes, το οποίο την συμπεριέλαβε όχι μόνο στις λίστες του με τους μεγιστάνες της κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο εξώφυλλο του! Αιτία;

Η Kim πριν από ένα χρόνο λάνσαρε το δικό της παιχνίδι για το κινητό. Και επειδή μιλάμε για την οικογένεια που έχει το άγγιγμα του… Μίδα, τα κέρδη από το συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο φυσικά δεν ήταν free από το app store) της απέφεραν 45 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτή η διάκριση ήταν μάλλον ό,τι περίμενε η Kim για να κάνει την επίθεσή της στους επικριτές της, χρησιμοποιώντας τα social media για να στείλει την απάντησή της…

«Όχι και άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο», ανέφερε η ανάρτηση της Kim, η οποία έχει και την δική της σειρά με emojis, τα οποία από το 2015 μέχρι και σήμερα της έχουν γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό με (κρατηθείτε) άλλα… 51 εκατομμύρια δολάρια!

ΟΚ, σε παραδεχόμαστε Kim…