Stereo Soul: Οι Gentlemen του X - Factor

Τα καλά παιδιά του X Factor έχουν να «πουλήσουν» μόνο τις φωνές τους.
Stereo Soul: Οι Gentlemen του X - Factor



Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησαν οι Stereo Soul το male duet που έχει ξεχωρίσει στο X-Factor. Παρακάτω ένα απόσπασμα από το θέμα του περιοδικού. 

Η μοριακή βιολογία, το πηγαίο ταλέντο και το παραλίγο εγκεφαλικό  

Μόλις 25 χρόνων είναι ο Παναγιώτης Πάλλης ο οποίος σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Όταν μπήκε στο show, είχε ξεκινήσει τη διπλωματική του στο εργαστήριο, έκανε εκπαίδευση πάνω σε πειράματα και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για το πτυχίο. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια, μένει στου Γκύζη δίπλα στους γονείς του και αγάπησε τη μουσική χάρη στον πατέρα του ο οποίος είναι ντράμερ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Το αξιοπερίεργο με τον Παναγιώτη είναι ότι δεν έχει περάσει τη μισή του ζωή στα ωδεία και τα μαθήματα ορθοφωνίας. Ο ίδιος, όπως και ο μέντοράς του Θοδωρής Μαραντίνης, είναι αυτοδίδακτος και το τραγούδι μπροστά σε κοινό είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον. «Ήμουν τελείως άπειρος. Δεν είχα τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο με εξαίρεση κάποια live στην Αλεξανδρούπολη» είπε χαρακτηριστικά. Η περιπέτεια υγείας που είχε, ωστόσο, τον ώθησε να αφήσει στην άκρη την όποια απειρία, να λειτουργήσει πιο αυθόρμητα και να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. «Τα αιματώματα στον εγκέφαλο κανονικά προκύπτουν είτε από κάποιο χτύπημα στο κεφάλι ή αν έχεις κάποια κληρονομική δυσπλασία στα αγγεία. Στη δική μου περίπτωση δημιουργήθηκε αυτόματα και χαρακτηρίστηκε κλινικό φαινόμενο, καθώς συμβαίνει μία στο εκατομμύριο υπό αυτές τις συνθήκες. Αν δεν το είχαμε προλάβει, μπορεί να είχα πάθει εγκεφαλικό. Το αστείο είναι το πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Είχα για τρεις μέρες ημικρανίες, πήγα να κάνω αξονική και μου είπαν για το χειρουργείο». Και όταν συνειδητοποίησε ότι πραγματικά κινδύνεψε, αποφάσισε να μην αναβάλλει τίποτα για αύριο. 

Ο έρωτας με την Ελλάδα, η performance στο Μέγαρο Μουσικής και το X Factor UK 

Ο Bradley γεννήθηκε στην Αγγλία, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, είναι 32 χρόνων, μοναχοπαίδι και ζει στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στο Παγκράτι) τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Όταν ήρθε στη χώρα μας, είχε σκοπό να μείνει μόνο ένα εξάμηνο για να δουλέψει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μιας σουηδικής εταιρείας, ενώ λίγο καιρό πριν τραγουδούσε περιστασιακά σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη. «Τελικά ερωτεύτηκα την Ελλάδα, πήγα στα νησιά, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και ένιωσα ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Δεν έχω σκοπό να φύγω» δήλωσε με σιγουριά. Μια πληροφορία που δεν γνώριζε 20 χρόνια πριν, όταν ήρθε στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής. «Στα 10 μου χρόνια ήμουν παπαδάκι στην αγγλικανική εκκλησία. Η πρώτη φορά που ήρθα στην Αθήνα ήταν με τη χορωδία στο Μέγαρο Μουσικής» θυμήθηκε. 

Το X Factor δεν είναι reality show 

«Κάτι που μας αρέσει πολύ στο show είναι ότι δεν έχει λάβει διαστάσεις reality. Έχει παραμείνει και έχει εστιαστεί στο μουσικό κομμάτι και μόνο. Και αυτό προβάλλει προς τα έξω» είπε ο Παναγιώτης και η συζήτηση ήρθε στα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι ο Bradley έκανε -υποτίθεται- δήλωση για τη σεξουαλικότητά του επειδή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποίησε το hashtag #gay όταν ανέβασε γυμνές φωτογραφίες του. «Όταν εκτίθεσαι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα gossip που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα πει ό,τι θέλει να πει. Ο Πάνος και εγώ επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας, στο τραγούδι και στα show μας. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή ή για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά είναι λογικό να κοιτούν τις σελίδες σου στα social media και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Εμείς κάνουμε μόν ο focus στη μουσική μας και γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε» δήλωσε ο Bradley σχετικά. Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο δηλώνουν single καθώς, όπως είπε ο Πάνος, όλη τους η ενέργεια διοχετεύεται στη δουλειά τους. Και αυτό ουσιαστικά πουλάνε αυτά τα δύο παιδιά. Τη φωνή τους. Ούτε το σεξαπίλ τους, ούτε κάποιο ιδιότροπο attitude, ούτε σκάνδαλα ή δράματα γύρω από τη ζωή τους. 

Δες ΕΔΩ γιατί ο Ίαν Στρατής είναι ο νέος Παπακαλιάτης.