She is on fire! Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται έξαλλη

Όλες οι φορές που έδειξε ποιος είναι το αφεντικό.
She is on fire! Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται έξαλλη



Viral έχει γίνει το βίντεο από τα MAD Awards που δείχνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κατεβάζει το τηλέφωνο του ρεπόρτερ Σωτήρη Καραμίντζα αδιαφορώντας για την έννοια του comfort zone.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει τέτοιου είδους δείγματα. Το attitude αφεντικού κυλάει στο αίμα της παρουσιάστριας και έχουμε αποδείξεις.  

1. Ξεχνιέται η στιγμή που η Κωνσταντίνα δήλωσε στον Τρύφωνα Σαμαρά ότι της γυρνάει το μάτι, κατέβασε με το ίδιο της το χέρι της την κάμερα του συνεργείου του Epsilon και έδωσε γραμμή να μην τραβάνε άλλο;

2. Η μήνυση στη Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργο Λιάγκα είναι μέσα στη λίστα. 

3. Όπως και οι μονολεκτικές απαντήσεις που έδωσε στη Δούκισσα Νομικού όταν τη συνάντησε στην εκπομπή «ΟΛΑ». 

4. «Εδώ είσαι εσύ κεντρική παρουσιάστρια, δεν θα ήμουν εγώ κεντρικός παρουσιαστής;» είπε εν ολίγοις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Η παρουσιάστρια, βέβαια, δεν αντιλήφθηκε το σαρκαστικό χιούμορ του Δημήτρη και του απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη. «Γιατί δεν κατάλαβα; Για νεότερη παρουσιάστρια κάνω καλύτερα νούμερα από άλλους κι άλλους! Έλα τώρα, ας μην... Εσύ έθιξες πως είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Αφού τα θέλεις, να μην σου απαντήσω; Δεν έχω εγώ στόμα; Αρκετά το 'χω κλείσει και το 'χω βουλώσει!».

5. Θυμάσαι που ζήτησε στον Δημήτρη Παπανώτα να ανακαλέσει;

Δες ΕΔΩ τίνος είναι το six pack που διακρίνεται από τα γυαλιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου.