Το λες και αποκάλυψη: Η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθια της στο X-Factor! Ποιες άλλες celebrities έχουν κάνει κάτι παρόμοιο;

Το πιο αποκαλυπτικό flashback!
Το λες και αποκάλυψη: Η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθια της στο X-Factor! Ποιες άλλες celebrities έχουν κάνει κάτι παρόμοιο;



Το 8ο live του X-Factor είχε από όλα. Το λες δηλαδή και ανατρεπτικό. Εμφανίστηκε στο stage η Imany και μας συνεπήρε με την υπέροχη της φωνή, o Kωνσταντίνος Αργυρός μας έβαλε σε πιο λαϊκό και διασκεδαστικό κλίμα και η Πέγκυ Ζήνα "αποδεκατίστηκε" αφού δεν έμεινε κανείς στην ομάδα της μιας και η Νωαίνα αποχώρησε.
Αλλά βασικά το θέμα δεν ήταν μόνο ότι αποχώρησε ένα από τα φαβορί του talent show αλλά  και το ότι εχτές η Νωαίνα ήταν έξαλλη, sexy και αποκαλυπτική.
Τι ήθελε και την ρώτησε η Ευαγγελία Αραβανή που έχει βάλει το μουστάκι της, η Νωαίνα απάντησε live που το έχει δείχνοντας τα οπίσθιά της. Ο Ίαν Στρατής πάντως (και όχι η Ευαγγελία Αραβανή η οποία έχασε το σκηνικό) αλλά και οι τηλεθεατές που το είδαν έμειναν speechless με αυτή την απρόσμενη κίνηση. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε εκείνη τη στιγμή, η αλήθεια είναι.

Και επί της ευκαιρίας είπαμε να κάνουμε ένα flashback και να θυμηθούμε ποιες άλλες celebrities "τόλμησαν" και έκαναν κάτι αντίστοιχο. Στην σκηνή, στους λογαριασμούς τους στα social media. 
(Θα ξεκινήσουμε από το γενικό για να καταλήξουμε στο πιο ειδικό.) 

Kourtney Kardashian!
H μεγαλύτερη αδελφή των Kardashian (αν και δεν είναι η μόνη αποκαλυπτική της οικογένειας) έβαλε στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία της η οποία και ήταν backstage από ένα αποκαλυπτικό photoshoot!

Iggy Azalea
Μπορεί να μην μας έδειξε ευθέως τα οπίσθια της αλλά μας έδωσε μια πλήρη εικόνα για το κρύβεται κάτω από το super sexy σορτσάκι της. 

Θα ξεχάσουμε τότε που ο Justin Timberlake τραγούδησε με την Janet Jackson στο Superbowl το 2004; Συναρπαστικό θέαμα στην κυριολεξία. Και για το τέλος το ντουέτο μας έκανε την έκπληξη. Ο Justin έδειξε το στήθος της Janet στο κοινό. Oops! Στην αρχή καταλάβαμε ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση του pop star. Έπειτα διαπιστώσαμε πως μάλλον ήταν προετοιμασμένο από πριν γιατί η Janet είχε στο στήθος της ένα αστεράκι.

 

Φυσικά και η Madonna δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο θέμα. Η 56χρονη pop star εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy το 2015 με ένα μαύρο μίνι φόρεμα του οίκου Givenchy το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα το στήθος της και όχι μόνο! Η Madonna αποκάλυψε στους φωτογράφους και στους fan της τα καλογυμνασμένα της οπίσθια.