O Ρουβάς ψωνίζει κάστανα: Γιατί οι Έλληνες celeb είναι παιδιά του λαού

Όταν οι διάσημοι γίνονται κοινοί θνητοί.
O Ρουβάς ψωνίζει κάστανα: Γιατί οι Έλληνες celeb είναι παιδιά του λαού



Πίστευες ότι οι διάσημοι Έλληνες έχουν σωματοφύλακες και από τέσσερις οικιακές βοηθούς, τρώνε μόνο σολωμό και πηγαίνουν για brunch στην Κηφισιά; Κι όμως, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να πειστείς ότι τα fabulous πρόσωπα που βλέπεις στην τηλεόραση είναι σαν και σένα (αλλά στο πιο πλούσιο). 

Αν από την άλλη πλευρά είσαι celebrity και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τότε έχεις την ευκαιρία να γίνεις και εσύ παιδί του λαού ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. 

Ψώνισε κάστανα όπως ο Σάκης Ρουβάς

Μας ξεπερνάει, βέβαια, το γεγονός ότι αποτελεί είδηση ότι ο Σάκης αγοράζει κάστανα. 

Μετακινήσου με το κτελ όπως ο Πέτρος Ίμβριος

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ιστορία μπορεί να ακούσεις από τη διπλανή κυρία. 

Παίξε Τζόκερ όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Γιατί η τύχη είναι οικογενειακή υπόθεση όπως μας είπε από τη σελίδα της στο Instagram. 

Αγόρασε ένα λαχείο όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος

Όπως είδαμε στο περιοδικό «Hello», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πήγε βόλτα στην Κηφισιά με την οικογένειά του και πλησίασε έναν λαχειοπώλη για να δοκιμάσει την τύχη του. Λες να έχει οικονομικά προβλήματα; 

Βγάλε selfie με έναν πλανόδιο όπως ο Σάκης Ρουβάς

Στη Σητεία της Κρήτης βρέθηκε προ ημερών ο Σάκης, ο οποίος πόζαρε μαζί με έναν μικροπωλητή για να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.  

Αγόρασε κουλούρι Θεσσαλονίκης όπως η Έλλη Στάη

Το ότι βρισκόταν στο Κολωνάκι όταν το αγόρασε μας χαλάει λίγο το concept αλλά δεν πειράζει. Τη φωτογραφία είδαμε στο «Hello». 

Πήγαινε στη λαϊκή αγορά όπως η Ελένη Μενεγάκη

Είναι δυνατόν να μας διέφευγε η βασίλισσα της λαϊκής αγοράς; Η ξανθιά παρουσιάστρια χρόνια τώρα πηγαίνει στη βιολογική λαϊκή της Κηφισιάς και αναστατώνει τα πλήθη. Το αντίπαλο δέος της είναι η Ζέτα Μακρυπούλια που πηγαίνει λαϊκή Γλυφάδας. 

Και επί τη ευκαιρία, θυμήσου τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Καστάνη στο JoinUs. 

Φάε σουβλάκι όπως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Τσαλίκης 

Και μετά πόσταρε τη φωτογραφία σου στο Instagram. Αν έχει και τζατζίκι, ακόμα καλύτερα. 

Πήγαινε στο σουπερμάρκετ όπως η Δέσποινα Βανδή και άλλες διάσημες 

Τα διάσημα κορίτσια που πηγαίνουν μόνα τους στο σουπερμάρκετ και δεν στέλνουν άλλους να κάνουν τα θελήματά τους δεν είναι και λίγα. Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Ευγενία Μανωλίδου και Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνο μερικές καλές νοικοκυρές. 

Πιες καφέ στο six dogs σαν τον Αλέξη Τσίπρα

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στα πιο high class μέρη. Πιες οικονομικά το καφεδάκι σου στο Μοναστηράκι. Εκτός από παιδί του λαού θα είσαι παράλληλα και hipster. 

Κάνε τις μετακινήσεις σου με μετρό όπως ο Θέμης Γεωργαντάς και οι λοιποί 

Και φυσικά, πρόκειται για μία φωτογραφία – παγίδα. Γιατί όλοι αυτοί οι εγχώριοι celebrity που βλέπεις δεν βρίσκονται στο μετρό της Αθήνας αλλά στο μετρό του Λονδίνου. Ήταν 2012 και πήγαιναν όλοι μαζί σαν μια χαρούμενη παρέα στη συναυλία του Robbie Williams. Στη φωτογραφία βλέπεις τον Μύρωνα Στρατή, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Χριστίνα Παππά, τον Θέη Γεωργαντά και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δες ΕΔΩ ποιοι ξένοι celeb χρησιμοποιούν το μετρό.