Ελένη Μενεγάκη - Το μήνυμα από το μαιευτήριο: Τώρα είμαστε οικογένεια

Γιατί επέλεξε να βγει από το μαιευτήριο μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο...
Ελένη Μενεγάκη - Το μήνυμα από το μαιευτήριο: Τώρα είμαστε οικογένεια



Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μας εκπλήξει για ακόμη μια φορά.

Βγήκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το μαιευτήριο (από την κεντρική έξοδο), έχοντας στο πλευρό της τον Ματέο Παντζόπουλο. Έβγαλε φωτογραφίες, έκανε δηλώσεις, μοίρασε χαμόγελα. Ήταν και πάλι η απλή και συγκαταβατική Ελένη που όλοι γνωρίζαμε. 

Σημασιολογικά, η έξοδος από το μαιευτήριο μαζί με τον Ματέο σημαίνει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει με αυτόν τον τρόπο πλέον σε όλους σαφές ότι ο άνδρας που στέκεται δίπλα της είναι ο πατέρας του παιδιού της, η νέα της οικογένεια, ο άνθρωπος της ζωής της. Τέρμα το κρυφτό λοιπόν, με τους παπαράτσι, οι καμουφλαρισμένες κοινές τους έξοδοι και η απομόνωση.

Η παρουσιάστρια με την κίνησή της να φωτογραφηθεί δημόσια έξω από το μαιευτήριο με τον αγαπημένο της πέρασε ακριβώς τα μηνύματα που ήθελε: «Ο Ματέο είναι και επίσημα ο πατέρας της κόρης μου», «Σεβασμός στον άνδρα της ζωής μου», «Είμαστε πλέον οικογένεια». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες οι συνεργάτες της ανέφεραν στον αέρα το όνομα του Ματέο Παντζόπουλου, το έβαζαν στα σούπερ και του απηύθυναν live ευχές. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχε ξανακουστεί το όνομα του Ματέο δημόσια, μέσα από την εκπομπή «Ελένη».

Από την πρώτη γνωριμία τους το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο, την αρχή της σχέσης τους λίγους μήνες αργότερα, την πρώτη φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο το 2010, τα παπαρατσικά ντοκουμέντα του έρωτά τους στην Άνδρο και τα δημόσια φιλιά στη Θεσσαλονίκη πριν από έναν χρόνο μέχρι τη σημερινή δημόσια έξοδό της με τον Ματέο Παντζόπουλο άλλαξαν πολλά στη ζωή της Ελένης: ερωτεύθηκε, πήρε διαζύγιο, σταμάτησε να μιλά δημόσια, να φωτογραφίζει τα παιδιά της, διατήρησε τη ζωή της σε low profile, γέννησε στα 46 της ένα κοριτσάκι, ωρίμασε, επιστρέφει τώρα στο σπίτι της στα Μελίσσια με τη νέα οικογένειά της...

Να σας ζήσει Ελένη και Ματέο!!!

Δείτε ΕΔΩ τι έγραφε το μπλουζάκι του Ματέο που φορούσε έξω από το μαιευτήριο