Απίστευτο: Άντρας ζήτησε να μικρύνει το πέος του επειδή ήταν πολύ μεγάλο!

Ναι, έγινε και αυτό στον πλανήτη…
Απίστευτο: Άντρας ζήτησε να μικρύνει το πέος του επειδή ήταν πολύ μεγάλο!



Ένας νεαρός από τις ΗΠΑ άφησε άναυδους τους γιατρούς όταν τους ζήτησε να μειώσουν το μέγεθος του πέους του επειδή ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να κάνει sex!

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα καθότι ανήλικος παραπονιόταν πως επειδή το πέος του ήταν αρκετά μεγάλο δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Έτσι επισκέφτηκε τον Rafael Carrion, ουρολόγο του Πανεπιστημίου της Florida και του ζήτησε να του μειώσει το μέγεθος!

«Έρχονται στιγμές στην καριέρα του κάθε ουρολόγου που ένας άντρας θα ζητήσει κάτι παράξενο. Εμένα ήταν η ερώτηση ‘Μπορείς να κάνεις το πέος μου μικρότερο;’», τόνισε στην MailOnline ο Carrion.

Η συνολική διάμετρος του πέους ξεπερνούσε τα 25 εκατοστά (!) ενώ ο νεαρός έπασχε και από πριαπισμό, δηλαδή είχε διαρκή στύση χωρίς να έχει διάθεση για έρωτα. Το πρόβλημα εκτός από το sex ήταν πως δεν μπορούσε ούτε να φορέσει παντελόνια στενά, κάτι λογικό!

Οι γιατροί αφού… έσπασαν τα κεφάλια τους, κατάφεραν να μειώσουν το μέγεθος του πέους του νεαρού άντρα, ο οποίος θα ζήσει επιτέλους σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Οι άλλοι άντρες πάντως στον κόσμο μάλλον έχουν αντίθετη άποψη…