Ευγενία Μανωλίδου: Δεν έχει βρεθεί κάτι στην τηλεόραση που να με κάνει να επιστρέψω

"Είναι δύσκολο να ξεκλειδώσω τον Λιάγκα" δηλώνειη ραδιοφωνική παραγωγός.
Ευγενία Μανωλίδου: Δεν έχει βρεθεί κάτι στην τηλεόραση που να με κάνει να επιστρέψω



Η τελευταία φορά που  η Ευγενία Μανωλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν το 2012. Από τότε απέχει συνειδητά, όπως λέει. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο ένθετο Secret και μίλησε για όλα όσα την απασχολούν στο σήμερα. 

Μαέστρος,παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός: ποια ιδιότητα από όλες της ταιριάζει περισσότερο; "...Οι συγκυρίες με έκαναν να γνωρίσω τα media και να αναπτυχθεί μεταξύ μας μια όμορφη σχέση. Σίγουρα όμως δεν ακυρώνω μια πορεία 15 ετών ως επαγγελματίας μουσικός για να ξεκινήσω μια άλλη στα ΜΜΕ.Η αγάπη μου για τη μουσική είναι τόσο μεγάλη που δεν αφήνει ούτε χώρο ούτε χρόνο για κάτι άλλο" λέει στη δημοσιογράφο.

Θα έλεγε το ναι σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση σήμερα; "Από το 2012,όταν συμμετείχα για τελευταία φορά σε εκπομπή,είχα πει ότι για ένα διάστημα τουλάχιστον θα ήθελα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη μουσική...όλο αυτό το διάστημα τα κανάλια με τιμούν με πολλές και διαφορετικές προτάσεις.Όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι που να με κάνει να επιστρέψω".

Πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο; Είναι εύκολος συνεργάτης ο παρουσιαστής; "Όχι,για μένα είναι πολύ δύσκολο να τον "ξεκλειδώσω".Αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον" δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου. 

Τέλος μιλάει για  τον Άδωνι Γεωργιάδη και τονίζει πως για εκείνη πάνω από όλα είναι η οικογένεια της. "Ο Άδωνις είναι πολύ δοτικός,τρυφερός και καλός πατέρας.Είναι στήριγμα για όλους μας...προτεραιότητα μου είναι να είμαστε καλά στο σπίτι μας".