Kim Kardashian: Οι φωτογραφίες με μπικίνι στο instagram και τα κέρδη από το app της!

Ειλικρινήςγια ακόμα μια φορά σε συνέντευξή της, μας εκπλήσσει με τις δηλώσεις της!
Kim Kardashian: Οι φωτογραφίες με μπικίνι στο instagram και τα κέρδη από το app της!



Είναι η πιο φωτογραφήμενη και προβεβλημένη σταρ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Κάθε κίνηση, νεύμα και ντύσιμο της γίνονται πρώτο θέμα. Έχει μυαλό για business και κορμί για αμαρτίες. Και το ξέρει πολύ καλά. Και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο χωρίς να καταπιέζει την αυθόρμητη κι ειλικρινή της φύση. Έτσι. η συνέντευξη της σε μια διάλεξη στις Κάννες μας εξέπληξε ευχάριστα.

Αυτή η γυναίκα τελικά ίσως και να ξέρει τι της γίνεται!

Η 34άχρονη Kim, pου περιμένει το δεύτερο παιδί της μίλησε για την εμφάνιση της, λέγοντας ότι δεν έχει πρόθεση να γίνει ποτέ κοκαλιάρα χαλώντας έτσι την εικόνα της φίρμας Kardashian που με τόσο κόπο έκτισε. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που είναι διάσημη είναι οι πληθωρικές καμπύλες της, που έχουν προκαλέσει τον επαναπροσδιορισμό των προτύπων ομορφιάς στο Hollywood αλλά και παγκοσμίως!

Ο άλλος λόγος που είναι διάσημη είναι η υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το instagram. Η ίδια λέει «Ίσως για κάποιους ανθρώπους να δημοσιεύω πολλές selfies με μπικίνι. Αλλά το instagram μου είναι ακριβώς έτσι όπως το θέλω». Ακόμα παραδέχτηκε ότι της αρέσει πάρα πολύ να συνομιλάει με τον κόσμο, να διαβάζει τα tweet που την αφορούν και να δημοσιοποιεί κάθε στιγμή της με τον τρόπο που εκείνη θέλει και κρίνει ως τον καλύτερο δυνατό, ενώ ακόμα είπε ότι σβήνει από φίλους της όσους λογαριασμούς έχουν μεγάλη τοποθέτηση προϊόντων κι υπηρεσιών μέσα. Τι ειρωνεία από το στόμα της τη στιγμή που για να κάνει ένα μόνο tweet σχετικά με ένα προϊόν ή φίρμα ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξάνεται κατά περίπου 12 χιλιάδες δολάρια.

Ακόμα ανέφερε ότι είναι ευγνώμων στον Kanye που την έπεισε να ξεκινήσει την προσοδοφόρα εφαρμογή με το παιχνίδι της, που σε λίγο καιρό θα κλείσει ένα χρόνο ζωής, κάνοντας την πλουσιότερη κατά 100 εκατομμύρια δολλάρια. Το παιχνίδι έχει σκοπό να σε κάνει Kardashian στη θέση της Kardashian, καθώς η σταρ σε μαθαίνει πώς να κατακτήσεις το δρόμο προς τη δόξα, ενώ έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικόγενειας Kardashian – Jenner σε πολυτελής διακοπές, βόλτες, ξενύχτια και shopping therapy.