Πρίγκιπας Χάρι: Ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ellie Goulding;

Αντάλλαξαν καυτά φιλιά κάτω από τις κουβέρτες!
Πρίγκιπας Χάρι: Ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ellie Goulding;



O Πρίγκιπας Χάρι είναι εδώ και δύο χρόνια single! Αφού, λοιπόν, χώρισε με την προηγούμενη κοπέλα του την Cressida Bonas και το έριξε στα πάρτυ και τη σκάνδαλα, όπως κατα καιρούς έγραφαν οι κίτρινες φυλλάδες της Αγγλιας, αποφάσισε να ερωτευτεί και πάλι. 
Η πρίγκιπας φάνηκε, λοιπόν, να έχει μια ιδιαίτερη χημεία με την popstar Ellie Goulding κατά τη διάρκεια ενός event, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος της Audi Polo στο Coworth Park του Berkshire.
Πολλοί από την εκδήλωση, αφού πρόσεξαν το πόσο κοντά ήταν οι δυο τους δήλωσαν μάλιστα ότι το ζευγάρι έδωσε ένα φιλί κάτω από μια κουβέρτα!«όλα πάνω από κάθε άλλο» και ένα ισχυρίστηκε ότι φάνηκε να μοιράζονται ένα φιλί κάτω από μια κουβέρτα!

Σύμφωνα με πρόσωπο από τον κοινωνικό κύκλο του Χάρι μετά το event παρευρέθησαν και σε ένα πάρτυ, στο οποίο όμως απαγορεύονταν οι φωτογραφίες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι διασημότητες.


"Ο Χάρι έπινε και χόρευε", είπε μια πηγή στην εφημερίδα Sun.
Συνεχίζοντας δήλωσε: "Ήταν μαζί με πολλούς ακόμα σταρ συμπεριλαμβανομένου του Tom Hardy αλλά ο Χάρι και η Ellie είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον όλη τη νύχτα. Κάθονταν μαζί κάτω από τις κουβέρτες και μόλις ο Χάρι έπρεπε να φύγει την αποχαιρέτησε με ένα φιλί. Η Ellie έφυγε περίπου πέντε λεπτά αργότερα"!
 

Διάβασε ακόμα: Ο Πρίγκιπας Harry είναι άσος στο πόλο! Και το έδειξε στην πράξη…