Kardashian Dynasty: Σεξ, δολοπλοκίες, προδοσίες και πολύ χρήμα

Ο Νο1 best seller συγγραφέας των New York Times, Ian Halperin, σηκώνει το χαλί κάτω από το οποίο έχουν κρύψει όλα τους τα άπλυτα οι γυναίκες των Kardashian.
Kardashian Dynasty: Σεξ, δολοπλοκίες, προδοσίες και πολύ χρήμα



Διάσημος από τη μια μέρα στην άλλη στο Hollywood εύκολα δεν γίνεσαι. Πολλές φορές τα αμερικανικά Media προσπαθούν να μας πείσουν ότι στον κόσμο του θεάματος μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου επειδή σε είδε ένας διάσημος σκηνοθέτης να σερβίρεις ποτά στο μπαρ, αλλά ας μην είμαστε αφελείς. Πίσω από κάθε ξαφνική μεγάλη διασημότητα κρύβεται απλώς ένα ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο. Και ένας άνθρωπος που ήξερε ακριβώς πώς να προκαλέσει το σκάνδαλο αυτό. Το βιβλίο Kardashian Dynasty μόλις κυκλοφόρησε και αποδομεί την επιτυχία της πιο διάσημης οικογένειας του πλανήτη: Ολόκληρη η αυτοκρατορία των Kardashian στηρίχτηκε σε ένα sex tape.

«Ένας κοινός φίλος της Kim Kardashian και της Paris Hilton, που ήταν τότε φιλενάδες, συμβούλεψε την Kris Jenner πως αν πραγματικά θέλει να γίνει διάσημη η ίδια και η κόρη της θα πρέπει να λειτουργήσει βάσει οργανωμένου πλάνου (και όχι να χτυπάει πόρτες παραγωγών, διάσημων φίλων και γνωστών)», διαβάζουμε στις σελίδες του βιβλίου και μένουμε έκπληκτοι (αν και κάτι είχαμε φανταστεί όλα αυτά τα χρόνια): «Είπε στη μαμά πως ο καλύτερος τρόπος να τραβήξει τα Media πάνω τους είναι ένα καλογυρισμένο, ερασιτεχνικό sex tape. Και πάνω στην κορύφωση του ντόρου να ζητήσει από ένα οποιοδήποτε κανάλι να κάνει ριάλιτι. Η Kris έκανε ακριβώς αυτό και έγινε η βασίλισσα του ριάλιτι».

Πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε ακούσει πως η μητέρα της Kim Kardashian βρίσκεται πίσω από το περίφημο sex tape της κόρης της με τον ράπερ Ray J, αλλά είναι η πρώτη φορά που στην ιστορία αυτή βάζει την υπογραφή του ένας διάσημος συγγραφέας/ δημοσιογράφος/ ερευνητής της ζωής των διασήμων. Ο Ian Halperin γράφει βιβλία που πάντοτε γίνονται best seller και παρότι σχεδόν ποτέ δεν αποκαλύπτει τις πηγές του κανένας δεν τολμά να τον αμφισβητήσει. Ο Ray J και η Kim ήταν ζευγάρι από το 2002 έως το 2007 που ξεκίνησε η κούρσα της οικογένειας Kardashian προς τη δόξα. Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι ο μόνος χαμένος της υπόθεσης «sex tape» ήταν ο πρωταγωνιστής της.  

Αυτή τη φορά πηγές του είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της βιομηχανίας του αμερικανικού πορνό και ένας πρώην στενός φίλος της Kim Kardashian, ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει πως η Kim προτού γυρίσει το «καυτό» της βίντεο έκανε σύσκεψη με τη μητέρα και τις αδερφές της για τις λεπτομέρειες του γυρίσματος.

«Η Kris ήταν εκείνη που δούλεψε παρασκηνιακά για να κλείσει το deal και ήταν υπεύθυνη για τη σωστή… διανομή του βίντεο. Εκείνη αποφάσισε πότε θα διαρρεύσει το sex tape στο διαδίκτυο» λέει χαρακτηριστικά η μία πηγή, ενώ η άλλη προσθέτει ακόμη πιο πιπεράτες λεπτομέρειες: «Όταν θέλεις να πουλήσεις μια sex tape πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι όσοι εμπλέκονται. Ένα τρίτο άτομο μεσολάβησε για να φτάσει η κασέτα στην εταιρεία Vivid, αλλά αμέσως μετά επικοινωνήσαμε με την οικογένεια Kardashian. Το βιντεάκι γυρίστηκε το 2003, αλλά κυκλοφόρησε το 2007 από τη Vivid Entertainment. Η Kim μήνυσε τη Vivid και τελικά συμβιβάστηκε με 5.000.000 δολάρια. Η διανομή έγινε κανονικά και νόμιμα».

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Tο βίντεο έγινε viral, η Kim ήταν ξαφνικά περιζήτητο πρόσωπο για συνεντεύξεις (έφτασε μέχρι την εκπομπή της Oprah) και η οικογένεια απέκτησε το δικό της ριάλιτι στο E! (οι παραγωγοί του Keeping Up with the Kardashians θεώρησαν ότι ούτως ή άλλως αν οι κάμερες καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο τη ζωή μιας οικογένειας με έξι γυναίκες στο ίδιο σπίτι... όλο και κάποιος θα το δει).

Το ριάλιτι ξεπέρασε σε τηλεθέαση και τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Οι Kardashian έγιναν οι πιο διάσημες ανεπάγγελτες γυναίκες του πλανήτη, επένδυσαν τα χρήματά τους σε διάφορα πολλά υποσχόμενα project, έγιναν απαραίτητες με τα σκάνδαλά τους σε εφημερίδες και περιοδικά, εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα τα social media και σήμερα εκτός από αναγνωρίσιμες είναι και εκατομμυριούχες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας σχολίασε λακωνικά όσα αναφέρει το βιβλίο: «Όλοι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς».

KARDASHIAN NET WORTH - Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ SEX TAPE

Εννέα χρόνια μετά τη διαρροή του σέξι βίντεο, η περιουσία της οικογένειας Kardashian εκτιμάται στα 300.000.000 δολάρια. Ποια φέρνει όμως τα περισσότερα χρήματα στο σπίτι;

KRIS JENNER

H μαμά, ως μάνατζερ της οικογένειας, παίρνει ποσοστά σχεδόν από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα των κοριτσιών.

Net worth: 102 εκατ. ευρώ.

CAITLYN JENNER

Ως χρυσός ολυμπιονίκης του Μόντρεαλ και πατέρας της οικογένειας έβγαζε αρκετά χρήματα για μια πλούσια ζωή. Ως γυναίκα κερδίζει περισσότερα. Το ριάλιτι I Am Cait είναι η πιο ακριβοπληρωμένη εκπομπή του E!

Net worth: 83 εκατ. ευρώ.

KIM KARDASHIAN

Το πιο διάσημο κορίτσι της οικογένειας κάποτε έφερνε τα περισσότερα δολάρια στο σπίτι. Αλλά όχι πια.

Net worth: 52 εκατ. ευρώ.

KOURTNEY KAI KHLOE KARDASHIAN

Χρειάζεται να πασχίσουν πολύ για να ασχοληθούν τα Media μαζί τους, αλλά και πάλι μια χαρά τα έχουν καταφέρει με τα οικονομικά τους. Λέγεται μάλιστα πως στην καλή εποχή του δικού τους ριάλιτι (όχι αυτό που έκαναν με όλη την οικογένεια, αλλά αυτό που έκαναν οι δυο τους) έφταναν να παίρνουν μέχρι 41.000 δολάρια το επεισόδιο).

Net worth: 16,5 εκατ. ευρώ η καθεμία.

KENDALL JENNER
Η μόνη που κάνει καριέρα εκτός ριάλιτι. Εξελίχτηκε γρήγορα σε ένα από τα πιο εξελίξιμα μοντέλα στον κόσμο και κάνει πλέον πασαρέλα για τους πιο ισχυρούς οίκους του πλανήτη της μόδας. Η περιουσία της αναμένεται να εκτιναχτεί τα επόμενα χρόνια.

Net worth: 4 εκατ. ευρώ.

 

ΚYLIE JENNER

Η 18άχρονη πιτσιρίκα της οικογένειας προσπαθεί πολύ να κυνηγήσει το χρήμα και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, σε σχέση με τις αδερφές της, στα social media. Οι διάφορες τρέλες της (όπως η μανία να φουσκώνει τα χείλη της) γίνονται viral. Είναι η μόνη από τα κορίτσια που δεν λαμβάνει καταπίστευμα από την οικογένεια (την «έκοψε» η μαμά της τρία χρόνια πριν).

Net worth: 4,3 εκατ. ευρώ.