8 επικά βίντεο για να γνωρίσεις τη Γη σου

Μπορεί να σου φαίνεται μια κουκίδα στο χάρτη, όμως κρύβει τόση μαγεία!
8 επικά βίντεο για να γνωρίσεις τη Γη σου



Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο ασήμαντη και μικρή είσαι σε αυτό το απέραντο σύμπαν;  Μην το παίρνεις προσωπικά γιατί είσαι μία από τις άπειρες προσωπικότητες που ότι και αν κάνεις δεν θα έχει καμία σημασία γιατί είσαι μια ύπαρξη ανάμεσα στις άπειρες των απείρων που υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη, γαλαξία, σύμπαν! Αλλά τι τα σκέφτεσαι; Για να τρελαθείς; Η ζωή είναι μικρή με όλη την έννοια της λέξης οπότε απόλαυσέ την και μην τα παίρνεις όλα και πολύ σοβαρά! 

Σήμερα είναι 22 Απριλίου και είναι η Διεθνής Ημέρα της Γης. Καθιερώθηκε από το 1970 από τα Ηνωμένα Έθνη. Στόχος αυτής της παγκόσμιας γιορτής είναι ένας υγιής και καθαρός πλανήτης.

Μπορεί στο ορατό σύμπαν να υπάρχουν 10 τρισεκατομμύρια πλανητικά συστήματα όμως εμείς ας θαυμάσουμε τη μαγεία που μπορεί να μας προσφέρει η δική μας Γη όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται στο συμπαντικό χάος!

8 συναρπαστικά time lapse υψηλής ευκρίνειας αναπαριστούν τη Μητέρα Γη και μας συγκινούν γιατί πραγματικά μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε εικόνες που δεν θα έχουμε ίσως και ποτέ την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά!

Βόρεια Αμερική
Αριζόνα και Γιούτα

Ευρώπη
Κανάριοι Νήσοι , Ισπανία

Γήινη τροχιά

Ανταρκτική

Αυστραλία

Παταγονία

Ασία

Αφρική

Δες και το πιο ριψοκίνδυνο, ακραίο ski video για να εκτιμήσεις τη φύση!