Scott Eastwood: Τον έχεις δει να γυμνάζεται; Δεν ξέρεις τι χάνεις

Είπε να βάλει το τζιν του και να βγει τους δρόμους του LA χωρίς μπλούζα! Εντελώς τυχαία...
Scott Eastwood: Τον έχεις δει να γυμνάζεται; Δεν ξέρεις τι χάνεις



Εντάξει, σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου κάπου τον Scott Eastwood. Ειδικά εδώ στο #Followme του έχουμε κάνει αρκετά αφιερώματα. Νέος, κούκλος, διάσημος, με λεφτά και γιος του αξεπέραστου Clint Eastwood. Αν αναρωτιέσαι για την ηλικία του, σε λίγες μέρες κλείνει τα 29 (Κριαράκι στο ζώδιο) ενώ έχει ύψος 1,80.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Scott αποτελεί το next best thing του Hollywood, ενώ η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι απλά εντυπωσιακή! Μετρά ήδη αρκετές συμμετοχές σε ταινίες, σε εξώφυλλα, καμπάνιες και φωτογραφίσεις, ενώ η τελευταία του ταινία ήταν το "Fury" στο πλευρό του Brad Pitt.

Oι περισσότερες γυναίκες παραλύουν σε κάθε πέρασμά του (φταίνε τα γονίδια) ενώ η τελευταία του εμφάνιση στο Los Angeles προκάλεσε πανικό. Ο Scott βγήκε στους δρόμους χωρίς μπλούζα, μόνο με το τζιν του και το jockey καπέλο του προκειμένου να... γυμναστεί! 

Πότε έκανε jogging και άλλες φορές push-ups (στο γρασίδι χωρίς παπούτσια) τραβώντας τα βλέμματα όλων (πολύ απλά γιατί μπορεί). Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό το διάστημα κάνει σκληρή γυμναστική και προσπαθεί να κρατηθεί σε καλή φόρμα καθώς ετοιμάζεται για την νέα του ταινία "The Longest Ride" η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Πάντως θα θέλαμε να τον δούμε και σε ένα κλασικό western... 

Ο Scott γυμνάζεται... με στυλ

Δες μια super sexy φωτογράφιση του Scott ΕΔΩ