Πεσμένος πισινός Heidi; Το διάσημο μοντέλο δεν είχε δει τον παπαράτσι

Ο παπαράτσι ακολουθούσε την σέξι παρουσιάστρια του Project Runway στις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο Vito Schnabel στο κοσμοπολίτικο St. Barts.
Πεσμένος πισινός Heidi; Το διάσημο μοντέλο δεν είχε δει τον παπαράτσι



Στα 41 της η Heidi Klum θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της παγκόσμιας σκηνής και κάθε της επαγγελματική συνεργασία της αποφέρει εκατομμύρια δολάρια. Ακόμα και τα πιο τέλεια –όπως τα βλέπουμε στις επίσημες φωτογραφήσεις- κορμιά όμως έχουν  τις αδυναμίες τους χωρίς τη βοήθεια του photoshop!

Ο παπαράτσι ακολουθούσε την σέξι παρουσιάστρια του Project Runway στις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο Vito Schnabel στο κοσμοπολίτικο St. Barts αλλά εκείνη δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του. Έτσι, όταν θέλησε να αλλάξει ρούχα δεν δίστασε να γδυθεί στη μέση της παραλίας με αποτέλεσμα ο φωτογράφος να εστιάσει στο εξαιρετικά αποκαλυπτικά μαγιό της. Και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες δεν κολακεύουν το διάσημο μοντέλο. Ειδικά τα οπίσθια της Heidi δεν δείχνουν όπως έχουμε συνηθίσει να τα θαυμάζουμε στις φωτογραφίες.

Η Heidi –μητέρα δύο παιδιών και εδώ και δύο χρόνια διαζευγμένη- κάνει διακοπές με τον Vito, την Salma Hayek και τον σύζυγό της Francois-Henri Pinault.