Sexy κορμιά, αστικοί μύθοι και πραγματικότητα! (video)

Behati Prinsloo και Lily Aldridge που θα πάρουν μέρος στο show ακολουθούν υπερβολικά αυστηρούς κανόνες διατροφής, ενώ τα γεύματά τους δεν ξεπερνούν τις 500 θερμίδες.
Sexy κορμιά, αστικοί μύθοι  και πραγματικότητα! (video)



Τίποτα δεν είναι όσο λαμπερό και χαρούμενο μπορεί να φαίνεται. Την στιγμή που εσύ θαυμάζεις/ ζηλεύεις/ παρατηρείς τα σούπερ σέξι σώματα των Αγγέλων της Victoria's Secret τα κορίτσια αυτά είναι πολύ πιθανό να αγωνιούν αν θα βγάλουν σε πέρας την βραδιά στην πασαρέλα (2/12 και πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στις 9/12) χωρίς να καταρρεύσουν από τις ολιγοθερμιδικές δίαιτες. Αυτές τις μέρες και ενόψει του μεγάλου show στο Λονδίνο, η ομάδα των Αγγέλων που αποτελείται από 40 εκρηκτικές παρουσίες βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και έχει μπει σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τα μοντέλα Behati Prinsloo και Lily Aldridge που θα πάρουν μέρος στο show ακολουθούν υπερβολικά αυστηρούς κανόνες διατροφής, ενώ τα γεύματά τους δεν ξεπερνούν τις 500 θερμίδες. Μάλιστα, για να σιγουρευτούν ότι θα διατηρήσουν τις... καμπύλες τους σε φόρμα κάτω από τα υπέροχα εσώρουχα που θα παρουσιάσουν, περνούν ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ενώ η απαγορεύεται να κυκλοφορούν μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. Κάτι που φυσικά σημαίνει... the party is over! Το αυστηρό πρόγραμμα μάλιστα το ακολουθούν πιστά, χωρίς παράπονα και παρασπονδίες ενώ όπως φαίνεται το έχουν πάρει τόσο σοβαρά σαν να είναι αθλήτριες, ή σαν να βρίσκονται στο στρατό.

To μοντέλο Behati Prinsloo -σύζυγος του Adam Levine- πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της ενώ είπε χαρακτηριστικά: “Όταν βρίσκομαι ένα μήνα περίπου πριν το show προσπαθώ να γυμνάζομαι καθημερινά και να ελαττώσω τους υδατάνθρακες και το ψωμί, που αποτελούν το βασικό πρόβλημα μου” αν και πολλές φορές στο παρελθόν Άγγελοι έχουν παραδεχτεί πως την τελευταία βδομάδα πριν το σόου καταναλώνουν φαγητό κυρίως σε υγρή μορφή ενώ την μέρα της επίδειξης προσπαθούν να μην πίνουν νερό για να αποφύγουν τα φουσκώματα! Κάποιοι μιλούν για υπερβολές και... αστικούς μύθους αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοια κορμιά δεν διατηρούνται με μπέργκερ και τηγανητές πατάτες. 

"Μερικά κορίτσια κάνουν πυγμαχία, άλλες προτιμούν Zumba, εγώ πάλι αγαπώ yoga και pilates σε συνδυασμό με λίγο τρέξιμο και βάρη", λέει η Behati που όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια δίνουν καθημερινά τη μάχη τους για να κερδίσουν το δικαίωμα να βγουν στην πασαρέλα με φτερά σαν Άγγελοι και όχι σαν απλά μοντέλα εσωρούχων. 

Έτσι είναι αυτά κορίτσια, η ομορφιά θέλει θυσίες...