Όλες οι φορές που γδύθηκε on camera η Kim Kardashian

Σε εξώφυλλα περιοδικών και βίντεο...
Όλες οι φορές που γδύθηκε on camera η Kim Kardashian



Ακόμα να συνέλθει ο διαδικτυακός κόσμος από την ολόγυμνη φωτογράφιση της Kim Kardasian για το περιοδικό Paper. Αμέτρητα σχόλια, συζητήσεις, αναλύσεις, remake έχουν γίνει γύρω από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση και ενδεχομένως να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή άνθρωπος στον πλανήτη με πρόσβαση στο ίντερνετ που να μην την έχει δει.  Έλα όμως που το κορμί της Kim άνοιξε την όρεξη των δημοσιογράφων, οι οποίοι ξέθαψαν και συγκέντρωσαν όλες τις φορές που η περσόνα πέταξε τα ρούχα της για εξώφυλλα περιοδικών. Και bonus ένα βίντεο κλιπ.  

Ας τα δούμε όλες τις περιπτώσεις μία προς μία:

Για το Playboy και το τεύχος του Δεκεμβρίου 2007. Όπως αργότερα δήλωσε η Kim, δεν ήθελε να την κάνει αλλά…την πίεσε η μαμά της για το καλό της καριέρας της!

Η Kim τα ξαναπέταξε για το περιοδικό W και το τεύχος Νοεμβρίου του 2010. Δεν έμεινε ευχαριστημένη από την φωτογράφιση γι αυτό και ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναγδυθεί ποτέ. Προφανώς και άλλαξε γνώμη…

Το Νοέμβριο του ‘13, εμφανίστηκε topless στο κλιπ του Kanye West για το τραγούδι Bound 2.

Τον Φεβρουάριο του ’13 γδύθηκε αυτή τη φορά με τον Kanye West για το L'Officiel Hommes.

Η Kim άφησε λίγα στην φαντασία μας όταν φωτογραφήθηκε για το Βρετανικό GQ και το τεύχος του Οκτωβρίου του 2014.

Για το Ιταλικό Playboy.

 

]

Όχι εντελώς γυμνή αλλά σίγουρα από τις πιο σικάτες σέξι εξωφυλλικές εμφανίσεις της βασίλισας του αμερικανικού ριάλιτι, τον Δεκέμβριο του 2012 για το περιοδικό Factice.