10 διάσημες που έχουν εμφυτεύματα στήθους και δεν το κρύβουν

Είναι όμορφες και διάσημες. Φημίζονται για το μεγάλο στήθος τους και είναι περήφανες γι αυτό!
10 διάσημες που έχουν εμφυτεύματα στήθους και δεν το κρύβουν



Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι περισσότερες celebrities έχουν κάνει επέμβαση προσθετικής στήθους Όσο κι αν κάποιες θέλουν να το κρατήσουν μυστικό τα στήθη τους που τα προτάσσουν σε κάθε εμφάνισή τους κεντρίζουν όλα τα βλέμματα αντρικά και γυναικεία. Υπάρχουν όμως και διάσημες που όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά έχουν μιλήσει και ανοιχτά για τα εμφυτεύματα τους, για τα οποία είναι και περήφανες.

1. Carmen Electra

Δεν την ενοχλεί να συζητάει γι αυτό, καθώς η ίδια έχει δηλώσει πως ένα κομμάτι της καριέρας της οφείλεται στην απόφασή της να βάλει εμφυτεύματα διπλάσια του αρχικού της στήθους.

2. Kaley Cuoco

Η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory αποκάλυψε ότι έβαλε εμφυτεύματα στην τρυφερή ηλικία των 18. Παρά το νεαρό της ηλικίας της λέει πως ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ. 

3. Dolly Parton

Η Dolly Parton δεν κρατάει μυστικά. Αντιθέτως μιλάει ανοιχτά για τις επεμβάσεις της, τόσο που ξέρεις πόσο κοστίζουν και ποιον πλαστικό χειρουργό να διαλέξεις. 

4. Jenny McCarthy

Είναι περήφανη για την προσθετική στήθους που έχει κάνει και φροντίζει να τα... βγάζει μπροστά με την πρώτη ευκαιρία. Μάλιστα σε μια εκπομπή της, το πανέμορφο μοντέλο έφτασε σε σημείο να κάνει συγκρίσεις εμφυτευμάτων. 

5. Pamela Anderson

Η Pamela Anderson είναι πρωτοπόρος. Το στήθος είναι ψεύτικο και όλοι το ξέρουν. Αυτό δεν σταμάτησε εκατομμύρια τηλεθεατές να την βλέπουν να τρέχει στην παραλία. Το 1990 τα εμφυτεύματα της ήταν πολύ μεγάλα, δηλαδή 36DD. Φαινόταν άλλωστε! Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες ότι έχει προχωρήσει σε μείωση μαστού. Πόσο να αντέξει η γυναίκα..;

6. Kim Zolciak

Η Kim Zolciak έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι The Real Housewives της Ατλάντα. Δεν έχει παραδεχτεί μόνο τα εμφυτεύματα της, αλλά και πως τα έχει αναβαθμίσει από αλατούχα σε αυτά με σιλικόνη, που είναι και πιο ελαφριά. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από μια... νοικοκυρά.

7. Jwoww

Η Jwoww από το Jersey Shore βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δηλώσει πως η αύξηση στήθους ήταν το δώρο της όταν έκλεισε τα 21. Επίσης έχει πει πως αν μπορούσε να έκανε επέμβαση κάθε χρόνο θα το έκανε. 

8. Kourtney Kardashian


H Kourtney Kardashian βρίσκει αστείες όλες τις εικασίες γύρω από το στήθος της. Αν είναι δηλαδή αληθινό η ψεύτικο. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ ότι πρόκειται για εμφυτεύματα και είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. 

9.Holly Madison

Το λαγουδάκι του Playboy και πιστή στο πλευρό του Hugh Hefner δεν έχει κρατήσει μυστικό για τις επεμβάσεις της. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι μόνο μία από τις πολλές που έχει κάνει. 

10. Denise Richards

Για την Denise Richards η τρίτη φορά ήταν και η καλύτερη. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο υποβλήθηκε στην πρώτη της επέμβαση στα 19 της και το στήθος ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περίμενε. Η δεύτερη έγινε για να κάνει κάποιες διορθώσεις και τελικά στην τρίτη όπως ή ίδια είπε, “πήρα αυτό που ήθελα στα 19”.