Μικαέλα: Δες εδώ ό,τι θέλεις να μάθεις για το κορίτσι του Θέμου

Το 21χρονο Μικαέλα Ιωνάμοντέλο μιλάει για τη ζωή με την Κρυφή Κάμερα, για την αγριότητα των social media και για εκείνους που τη ζευγάρωσαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Μικαέλα: Δες εδώ ό,τι θέλεις να μάθεις για το κορίτσι του Θέμου



H ομορφιά της θυμίζει κάτι σε Sofia Vergara, Emily Ratajkowski και Kendall Jenner. Μόνο που έχει εκείνο το χαριτωμένο κενό στα δόντια που, σύμφωνα με τις γιαγιάδες μας, αποτελεί ένδειξη ότι θα βρεις πλούσιο γαμπρό. Και με τη διαφορά ότι είναι μόλις 21 χρόνων και κουβαλάει στον λόγο της όλη αυτή την κοριτσίστικη διάθεση και τον αυθορμητισμό που θα μπορούσε να έχει μια κοπέλα της ηλικίας της. Η Μικαέλα Ιωνά είναι το μοντέλο που στέκεται στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη για την ενότητα Κρυφή Κάμερα, στο Όλα Πρώτη Φορά και σχολιάζει μαζί του θέματα επικαιρότητας με το ανάλαφρο στυλ που επιβάλλει το ύφος της εκπομπής.

Το κορίτσι από το Κερατσίνι

Η Μικαέλα γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα. Στο σχολείο της ήταν πρόεδρος της τάξης και στα 16 πόζαρε σαν μοντέλο για ένα φίλο της που ασχολούνταν ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. «Γυρνώντας από τη φωτογράφιση είπα αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου» σχολίασε και πρόσθεσε ότι στο μεταξύ της έκαναν προτάσεις για συνεργασίες μέσω facebook, αλλά δεν εμπιστευόταν ιδιαίτερα τον κόσμο των social media. Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη Σχολή  Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο ΤΕΙ Πειραιά, μέχρι που η Βενετία Κυρίου από το Happy People Models της πρότεινε να πάει σε ένα casting για το Πρωινό του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή, για την ενότητα της μόδας. Και ενώ χόρευε στο Πρωτομαγιάτικο και εορταστικό επεισόδιο, την είδε ο Θέμος Αναστασιάδης και την κάλεσε να γνωριστούν. Τη συνέχεια την ξέρεις. Η Μικαέλα είναι πια υπό την καθοδήγησή του, ενώ τα πρωινά βρίσκεται και στα Καλημερούδια με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ζωή με τον Θέμο

Από πριν ήταν fan του Θέμου και πλέον τον θεωρεί δικό της άνθρωπο, προσπαθώντας να είναι συνεπής στη δουλειά της, κάτι που σημαίνει καθημερινή ενημέρωση από sites και εφημερίδες. «Είναι μεγάλο πειραχτήρι και πιστεύω ότι έχω τον καλύτερο δάσκαλο στην τηλεόραση. Μου αρέσει που ποτέ δεν με έχει υποχρεώσει να φορέσω ή να πω κάτι που δεν θέλω και που έχω πάντα άποψη. Καμιά φορά του τη λέω και κοντραριζόμαστε στον αέρα. Αν τύχει, για παράδειγμα, να πει κάτι αρνητικό για κάποιον, θα προσπαθήσω να υποστηρίξω το πρόσωπο που σχολιάζει» ανέφερε συμπληρώνοντας ότι πάντα προσπαθεί να την προστατέψει, ώστε να μην την πληγώσει κανένας.

Η Μικαέλα και τα social

Αυτό βέβαια που την πληγώνει είναι κάποια σχόλια στο διαδίκτυο. Αν και συνήθως λαμβάνει θετικά σχόλια, υπάρχουν και εκείνα που είναι προσβλητικά και ενίοτε πρόστυχα. «Τα αγνοώ και τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. Είμαι υπερευαίσθητη και ξέρω ότι θα με επηρεάσουν. Και όταν μπαίνω στην παγίδα να τα κοιτάξω, με παίρνει από κάτω. Θεωρώ ότι είναι πολύ κομπλεξικό να σχολιάζεις έναν άνθρωπο για θέματα που δεν ξέρεις» είπε, ενώ μίλησε και για τις φίλες της που νευριάζουν και τσακώνονται όταν ακούν άσχημα πράγματα για εκείνη. «Κάτι που ακούνε συχνά είναι ότι “αυτό που κάνει η Μικαέλα εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, δεν μου αρέσει”. Η απάντηση των δικών μου ανθρώπων είναι ότι “αν μπορούσες να το κάνεις, θα το έκανες”. Όμως τα αρνητικά σχόλια μου κάνουν καλό, με πεισμώνουν, ώστε να γίνω καλύτερη» δήλωσε. Αν και όσοι τη σταματούν στον δρόμο έχουν μόνο καλά λόγια να της πουν, ενώ συνήθως τη ρωτούν και πώς είναι η Δούκισσα χωρίς make-up. H ίδια  βέβαια τους απαντά ότι είναι η πιο όμορφη και αψεγάδιαστη γυναίκα που έχει δει ποτέ στη ζωή της.

In Love

Ήταν πάντα άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων και σήμερα στη ζωή της υπάρχει ένα 28άχρονο αγόρι, εδώ και τριάμισι χρόνια συγκεκριμένα, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν τη ζηλεύει καθόλου. «Με ξέρει πολύ καλά και γνωρίζει ότι δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, ούτε θαμπώνομαι απ’ όλα αυτά. Ξέρει τι άνθρωπο έχει δίπλα του και καμαρώνει. Για αυτό άλλωστε είμαι μαζί του». Ούτε βέβαια πτοήθηκε όταν της χρέωσαν σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού έπαιξε μαζί του στο video clip του τραγουδιού του Για χίλιους Λόγους. «Είχε χωρίσει πρόσφατα με τη Βίκυ Κάβουρα και υπήρχαν φήμες ότι είμαστε ζευγάρι. Εγώ και ο φίλος μου γελούσαμε. Με ξέρει και με εμπιστεύεται ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου. Και πλέον είμαι προετοιμασμένη ώστε να ακούσω οτιδήποτε». Το φλερτ ωστόσο είναι μέσα στο πρόγραμμα από την πλευρά των αντρών. Όταν τη φλερτάρουν, εκείνη απαντάει με ευγένεια χωρίς να προσβάλλει οποιονδήποτε. Αλλά μέχρι εκεί.

Ο μεγαλύτερος fan της

Δηλώνει εξαρτημένη από την οικογένειά της, με την οποία μένει στο Κερατσίνι. Δεν έχει σκοπό να φύγει από το σπίτι της το επόμενο διάστημα, αν και σε 10 χρόνια θα ήθελε να έχει κάνει τη δική της οικογένεια, μια επιθυμία που πηγάζει από το γεγονός ότι βλέπει αγαπημένους τους δικούς της γονείς της. Ο δε πατέρας της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, καθώς την καμαρώνει και μάλιστα την γκουγκλάρει και κάποια πρωινά τής στέλνει τα link με όσα γράφονται για εκείνη.

Ποια δίαιτα;

Το σώμα που βλέπεις χτίστηκε χωρίς καμία προσπάθεια, αφού η Μικαέλα δεν προσέχει τη διατροφή της ούτε γυμνάζεται. «Δεν κάνω δίαιτα, τρώω τα πάντα και συνήθως αργά το βράδυ. Προσπάθησα να γυμναστώ, ξεκίνησα power yoga, αλλά δεν είμαι καθόλου συνεπής. Πάντα τα παρατάω» είπε με ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOWNTOWN