Male Wednesday: Τα αγόρια της ταινίας Baywatch θα σε στοιχειώσουν

Ο καύσωνας μας έκανε να τα βλέπουμε όλα διπλά.
Male Wednesday: Τα αγόρια της ταινίας Baywatch θα σε στοιχειώσουν



Είναι γεγονός. Το «Baywatch» επιστρέφει! Μην ενθουσιάζεσαι όμως και περιμένεις την Pamela Anderson και τον David Hasselhoff να τρέχουν στην παραλία και εσύ να τους χαζεύεις στην τηλεόρασή σου. 

Γιατί δεν μιλάμε για σειρά, αλλά για κινηματογραφική μεταφορά με σκηνοθέτη, μάλιστα, τον Seth Gordon που σε έκανε να γελάσεις με την ταινία «Horrible Bosses». 

Παρόλο που το concept μπορεί να σου ακούγεται κάπως ξένο, υπάρχουν και καλά νέα που συνοψίζονται σε δύο ονόματα:  Zac Efron και Dwayne Johnson. Αυτά τα σέξι αγόρια θα συμμετέχουν στο reboot του «Baywatch» και θα στοιχειώσουν τα όνειρά σου με τους κοιλιακούς τους. Ήδη τους φανταζόμαστε να τρέχουν σε slow motion στην παραλία και βουρκώνουμε από συγκίνηση.  

Εξακολουθείς να αναρωτιέσαι για το στόρι της ταινίας; Έχει να κάνει με έναν πολύ σοβαρό ναυαγοσώστη (τον Johnson) που συνεργάζεται με έναν θερμόαιμο νέο (τον Efron) προκειμένου να σώσουν την παραλία από την περιβαλλοντική καταστροφή που θέλει να προκαλέσει ένας μεγιστάνας πετρελαίου.  

Η αλήθεια είναι ότι η πλοκή δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα γι’ αυτό μπορούμε να επανέλθουμε στους πρωταγωνιστές της. Οι σέξι ηθοποιοί είναι ο λόγος που θα σπεύσουμε να δούμε το «Baywatch» και για να σφραγίσουμε αυτή την υπόσχεση, θα τους ανακηρύξουμε Male Wednesday.  Τι πειράζει που είναι δύο... Ο καύσωνας δικαιολογεί την απόφασή μας να τα βλέπουμε όλα διπλά. 

Πάμε να δούμε, λοιπόν, για ποιο λόγο οι δύο ηθοποιοί είναι ιδανικοί γι αυτό το καλοκαιρινό εγχείρημα. 

Καταρχάς, τους πάει το μαγιό και θέλουμε να τους βλέπουμε μονίμως έτσι. 

Για την ακρίβεια, θέλουμε να τους βλέπουμε χωρίς μπλούζα. Γίνεται; 

Η θάλασσα είναι το στοιχείο τους και τους ταιριάζει απόλυτα. 

Αν βραχεί το μπλουζάκι τους κατά λάθος στην παραλία, τότε το θέαμα θα είναι εξαιρετικό. Χαρακτηριστικο το παράδειγμα του Dwayne Johnson. 

O δε Zac Efron είναι ικανός να σαγηνεύσει μέχρι και καρχαρία, δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει έναν μεγιστάνα πετρελαίου; 

Άσε που ενδεχομένως να ξαναπάρει το βραβείο του MTV για την καλύτερο άντρα χωρίς μπλουζάκι. Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσε να του το υφαρπάξει ο συμπρωταγωνιστής του. 

Αλλά μόνο εάν εμφανιστεί με speedo. Τότε ναι, θα μπορούσε να κάνει σκόνη τον Σπαλιάρα. 

Δες ΕΔΩ τον κούκλο αδερφό του Zac Efron.