Rob Lowe τι σώμα είναι αυτό στα 51 σου;

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Saint Tropez για την επέτειο γάμου με τη σύζυγό του.
Rob Lowe τι σώμα είναι αυτό στα 51 σου;



Στα 80's ήταν το απόλυτο tv icon και θεωρούταν μεγάλος γόης. Τι σου θυμήσαμε τώρα! Ο ηθοποιός της κωμικής σειράς "Parks And Recreation", βρέθηκε με τη σύζυγό του Sheryl Berkoff, στο Club 55 του Saint Tropez, για να γιορτάσουν την 24η επέτειο του γάμου τους.

Μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα στο Closer Weekly, ο 51χρονος (ακόμα) γόης, είχε δηλώσει πως θα πάρει τη γυναίκα του και θα πάνε στη Γαλλία.Το είπε και το έκανε, γιατί αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν τα 24 χρόνια που είναι μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε blind date το 1983 και παντρεύτηκαν 8 χρόνια μετά. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τους Matthew και John Lowe.

Η αγάπη του Rob και της Sheryl είναι μεγάλη, αφού αλληλοστηρίζονται παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν προκύψει κατά καιρούς (κάτι επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα του ηθοποιού, κάτι ιστορίες για απιστίες με νταντάδες, κλπ) και παραμένουν ακόμα μαζί.

O δε Rob, σε άψογη φόρμα. Welldone!

Δες εδώ τις αξιοζήλευτες διακοπές ενός άλλου ζευγαριού. Αυτού του Michael Douglas και της Cathrine Zeta Jones στη Σαρδηνία.