Τατουάζ παντού! Διάσημα και σέξι αγόρια γεμάτα με μελάνι

Διάλεξε και πάρε!
Τατουάζ παντού! Διάσημα και σέξι αγόρια γεμάτα με μελάνι



Σαββατοκύριακο είναι, καύσωνα έχει, προβλήματα έχουμε γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να διώξουμε το στρες. Πήγαμε στην παραλία, είδαμε καλλίγραμα σώματα και συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: Ότι τα πιο σέξι αντρικά σώματα είναι καλυμμένα με τατουάζ. Μπορεί, βέβαια, αύριο μεθαύριο να έχουμε άλλη γνώμη και απλά να παρασυρθήκαμε βλέποντας τις φωτογραφίες των παρακάτω celebrity. Όπως και να έχει, σου τους παρουσιάζουμε για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. 

Πρώτος και καλύτερος, ο David Beckham. All time classic. 

Αν ο Adam Levine δεν είχε τα τατουάζ μάλλον θα ήταν άλλος άνθρωπος. Είναι το σήμα κατατεθέν του και ενισχύει το στιλ του «κακού παιδιού» που τόσο αγαπάμε. 

Τι και αν είναι 51 χρονών; Ο Lenny Kravitz όσο μεγαλώνει, τόσο πιο σέξι γίνεται. 

O άντρας που έκανε την Cameron Diaz να ξεχάσει ότι ήταν ορκισμένη εργένισσα το έχει παρακάνει με τα τατουάζ. Ο Benji Madden, όμως, έχει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο που έρχεται σε αντίθεση με το καλυμμένο με μελάνι σώμα του. 

Μπορεί αυτή η πεταλούδα στην κοιλιά να σου φαίνεται λίγο παράξενη, όμως αν είσαι γύρω στα 18 τότε ο Harry Styles θα σου φαίνεται πολύ σέξι. 

Και λογικά θα σου αρέσει και ο Justin Bieber. (Μάλλον θα θες να δεις και τα οπίσθιά του).

Ο ράπερ Yelawolf έχει επίσης το δικό του μοναδικό στιλ. Respect μόνο και μόνο επειδή έχει τον Johnny Cash στο κεφάλι του. 

Και για κλείσιμο, ο σταρ του motocross Carey Hart.  

Δες ΕΔΩ τα 25 πιο cool τατουάζ του Χόλιγουντ.