Ποια Michelle Keegan; Αυτές οι Ελληνίδες είναι καλύτερες!

Εσένα σου αρέσει η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου;
Ποια Michelle Keegan; Αυτές οι Ελληνίδες είναι καλύτερες!



«Ποια είναι η Michelle Keegan;» ήταν η πρώτη φράση που ξεστόμισα σήμερα το πρωί όταν οι συνάδελφοι του FollowMe μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να δω την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Μου είπαν συγκεκριμένα ότι την ψήφισαν 1.000.000 άντρες και αναγνώστες του περιοδικού FHM και κάπως έτσι πήρε το στέμμα της πιο σέξι παγκοσμίως. 

Ούτε εσύ την ξέρεις; Ο Δημήτρης ισχυρίζεται ότι είναι από εκείνα τα κορίτσια του εξωτερικού που δεν ξέρουμε ακριβώς τι κάνουν αλλά είναι διάσημες και πλούσιες, κάτι δηλαδή σαν την Kim Kardashian.

Βέβαια, τελικά μάθαμε ότι η Βρετανίδα είναι ηθοποιός και μοντέλο αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Το θέμα μας είναι ότι η Michelle δεν είναι κατά τη γνώμη μας η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Είναι απλά ένα όμορφο κορίτσι που με λίγη φαντασία μας θυμίζει τη Μαίρη Γεώρτση από το Bar. 

Επίσης, είναι ένα κορίτσι με πολύ ωραίο μπούστο. Αν τη γνωρίζαμε πιο πριν θα τη βάζαμε στη λίστα με τα πιο καταπληκτικά celebrity στήθη. Αλλά μέχρι εκεί. 

Υπάρχουν ένα σωρό πιο σέξι γυναίκες και μάλιστα από την εγχώρια showbiz. Παρακάτω θα βρεις τα παραδείγματα Ελληνίδων που κατά τη γνώμη μας είναι καλύτερες από την πιο «σέξι γυναίκα του κόσμου». 

Πατρίτσια Μιλκ 

Έχει την αθωότητα ενός μικρού κοριτσιού και το sexiness μίας ώριμης γυναίκας. Και ναι, το λέμε σαφώς επηρεασμένες από τις προκλητικές της φωτογραφίσεις που βρήκαμε στο Internet. 

Πηνελόπη Πλάκα 

Αυτό το κορίτσι είναι από τις μοναδικές γυναίκες που μπορούν να δείχνουν σέξι ακόμα και όταν βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Την έχουν χαρακτηρίσει ως την Ελληνίδα Σοφία Λόρεν και όχι αδίκως. Η ηθοποιός είχε ποζάρει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας όπως τη «Vogue», το «Vanity Fair» και το «Harper’s Bazaar». 

Τόνια Σωτηροπούλου

Το κορίτσι του James Bond και σύμφωνα με φήμες του Αλέξη Γεωργούλη θεωρείται από τις πιο αισθησιακές Ελληνίδες. Έχει άγρια ομορφιά και σπάνια κομψότητα. 

Δήμητρα Ματσούκα

Παρόλο που πρόσφατα είπε στην εκπομπή JoinUs ότι την ενοχλεί η αισθητική που περικλείει το σέξι στην Ελλάδα, εμείς επιμένουμε και τη βάζουμε στη λίστα μας. Όσο και αν μεγαλώσει, η Δήμητρα Ματσούκα θα είναι πάντα το ελαφρόμυαλο κορίτσι που έλεγε «Κύριε Μάνο μου, κύριε Μάνο μου». 

Νατάσσα Μποφίλιου

Αν δεν την δεις από κοντά ή πάνω στη σκηνή, μάλλον δεν θα καταλάβεις ποτέ πόσο σέξι και λαμπερή είναι αυτή η γυναίκα. Baby face, καμπύλες αληθινής γυναίκας, έντονη προσωπικότητα και φωνή- καμπάνα είναι τα χαρακτηριστικά που την ανεβάζουν στην κορυφή και κάνουν τους φαν της να παραληρούν στο πέρασμά της.  

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι η γυναίκα που θα ήθελαν να παντρευτούν πολύ άντρες. Φινετσάτη, σοβαρή αλλά και σέξι, πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς. 

Και όχι, Δημήτρη δεν θα βάλουμε στη λίστα μας την Ιβάνα Νέσοβιτς «το λόγο που γεμίζουν τα γήπεδα βόλεϊ στην Ελλάδα». Ο τίτλος μας μιλάει για σέξι Ελληνίδες και η καλλονή που επέλεξες είναι εκτός θέματος. 

Από την άλλη πλευρά, εγκρίνουμε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Έχει σεξ απίλ που περισσεύει.   

Συμπέρασμα; Ποια Michelle Keegan;