Οι χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς στο κόκκινο χαλί : Κορίτσια αλλάξτε στυλίστα!

Ποιες προσπαθούμε να ξεχάσουμε...
Οι χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς στο κόκκινο χαλί : Κορίτσια αλλάξτε στυλίστα!



Κάθε φορά που βλέπουμε μια κακόγουστη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αναρωτιόμαστε πως γίνεται μια star με όλη την ομάδα που την πλαισιώνει (στυλίστες, μακιγιέρ, σχεδιαστές μόδας κτλ.), να επιλέγει πραγματικά ότι πιο άσχημο θα μπορούσε να βρεί. Μάλλον θα το αποδώσουμε στην κακιά στιγμή, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε.

Φέτος δεν είχαμε παράπονο, οι αγαπημένες celebrities γέμισαν και πάλι τις λίστες με τις πιο κακοντυμένες και εμείς με κάθε τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μέναμε με το στόμα ανοιχτό.

Λάθος μέγεθος φορέματος, υπερβολικά ντεκολτέ, περιττά αξεσουάρ και κακής αισθητικής δημιουργίες είναι λίγα από τα στυλιστικά λάθη που κάνουν οι stars. Μάλλον η υπερπροσπάθεια να ξεχωρίσουν από το πλήθος και να συζητηθούν από τα media γενικότερα, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούν. Βέβαια από την άλλη, επειδή οι celebrities παρευρίσκονται κάθε χρόνο σε πολλαπλά events και βραβεία, λογικό είναι κάποιες φορές οι εμφανίσεις τους να μην είναι τόσο επιτυχημένες,το θέμα είναι να μην γίνει συνήθεια.

Νικήτριες στη λίστα με τις κακοντυμένες της χρονιάς είναι σίγουρα η Lana Del Rey στα Golden Globes, η Madonna στα Grammy Awards και η Nicky Minaj στα Oscars. 

Δες εδώ, τις καλύτερες εμφανίσεις στα φετινά Grammy Awards.