O David Beckham και οι καλοντυμένες σταρ των BAFTA Awards

Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τα παρελειπόμενα των βραβείων!
O David Beckham και οι καλοντυμένες σταρ των BAFTA Awards



Ενώ όλα τα μάτια του μουσικού κόσμου και όχι μόνο είναι στραμμένα στο Λος Άντζελες και στα βραβεία Grammy, όλα τα μεγάλα ταλέντα της μεγάλης οθόνης έχουν δώσει το παρόν στα BAFTA Awards στο Λονδίνο. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα αστέρια του cinema κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις σέξι και εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, καθώς διέσχιζαν το κόκκινο χαλί προς το Royal Opera House.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ίσως είναι η πρώτη φορά στα Βρετανικά Βραβεία που οι άντρες και τα tuxedo τους, τράβηξαν περισσότερο τα φλας από τις γυναίκες. Με πρώτο και καλύτερο τον David Beckham o οποίος αν και χωρίς να έχει την Victoria στο πλευρό του, μονοπώλησε το ενδιαφέρον δημοσιογράφων, φωτογράφων αλλά και θαυμαστών που περίμεναν υπομονετικά για μια selfie με τον μεγάλο star. Ο εντυπωσιακός David δήλωσε πως ο ίδιος είναι σινεφίλ αλλά και μεγάλος fan της ταινίας ''Birdman''.

Εντύπωση μας έκανε η παρέλαση χαριτωμένων και ερωτευμένων ζευγαριών που δεν άφησαν στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου, όπως η εγκυμονούσα Keira Knightley με τον συζυγό της James Righton, ο πρωταγωνιστής της ''Θεωρίας των Πάντων'' Eddie Redmayne με την γλυκιά συζυγό του Hannah Bagshawe αλλά και ο Benedict Cumberbatch με την έγκυο γυναίκα του, Sophie Hunter.

Ας δούμε μαζί παρακάτω τις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές στο κόκκινο χαλί :