PEOPLE Magazine Awards 2014: Και οι νικητές είναι…

Φέτος οι νικητές έφυγαν με ένα καινούριο, ιδιαίτερα λεπτό αγαλματίδιο.
PEOPLE Magazine Awards 2014: Και οι νικητές είναι…



Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Jon Hamm, Jennifer Aniston και Kate Upton είναι μόνο μερικοί από τους νικητές των PEOPLE Magazine Awards που έφυγαν κρατώντας ένα λαμπερό αγαλματίδιο για την προσφορά τους στην pop κουλτούρα. Τα βραβεία, τα οποία παρουσίασε ο Nick Cannon, μεταδόθηκαν από το NBC σε ζωντανή σύνδεση από το Beverly Hilton Hotel.

Ο Kevin Hart, ο οποίος πήρε το βραβείο Comedy Star of the Year, ήταν ο πρώτος νικητής της βραδιάς, ενώ η Lisa Kudrow τιμήθηκε με το βραβείο Television Performance of the Year για το The Comeback του HBO. Στον σέξι Jon Hamm απονεμήθηκε το βραβείο τηλεοπτικού ηθοποιού, και ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δημιουργό του Mad Men επειδή ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήθελε να περάσει από οντισιόν για τη σειρά. Η Kate Upton έφυγε κρατώντας στα χέρια της το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας, ενώ ο αγαπημένος μας Jimmy Fallon βραβεύτηκε ως ο καλύτερος οικοδεσπότης τηλεοπτικής εκπομπής για τη χρονιά που πέρασε.

Φέτος οι νικητές έφυγαν με ένα καινούριο, ιδιαίτερα λεπτό αγαλματίδιο. «Επιλεχθήκαμε να σχεδιάσουμε ένα βραβείο, χωρίς να το έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Η εταιρία Dick Clark Productions ήθελε μία πιο φρέσκια προσέγγιση όσον αφορά τον σχεδιασμό του βραβείου και η επιλογή έγινε με βάση την ξεχωριστή ταυτότητα του brand» σχολίασε ο Jerry Kuyper από τη Jerry Kuyper Partners, την εταιρία όπου γεννήθηκε το βραβείο των PEOPLE Magazine Awards. «Καθώς ο κόσμος κρατούσε το βραβείο, κάποιοι το ένιωθαν αρκετά βαρύ, άλλοι ένιωθαν ότι το βάρος τούς έδινε ένα αίσθημα αξίας» πρόσθεσε. Το βραβείο ζυγίζει περίπου 2.700 και είναι λίγο ελαφρύτερο από αυτό των Oscar.

 

Οι νικητές των βραβείων:

TV Performance of the Year, Actress: Lisa Kudrow για το The Comeback

TV Performance of the Year, Actor: Jon Hamm για το Mad Men

Model of the Year: Karlie Kloss

Next Generation Star: Chloe Grace Moretz

Celebrity Role Model of the Year: Kate Hudson

People’s Sexiest Woman Alive: Kate Upton

Talk Show Host of the Year: Jimmy Fallon

Movie Performance of the Year, Actress: Jennifer Aniston για την ταινία Cake

Movie Performance of the Year, Actor: Michael Keaton για την ταινία Birdman

Style Icon of the Year: Gwen Stefani

Breakout Star of the Year: Billy Eichner

TV Couple of the Year: Mindy Kaling και Chris Messina για το The Mindy Project

Hero of the Year: Nora Sandigo

Cover of the Year: Robin Williams

Triple Threat: Jennifer Lopez