H sexy και ιδιαίτερη εμφάνιση της Victoria Beckham στα British Fashion Awards

Πόσο κοστίζει η δίχρωμηcrepe - satin πλισέ φούστα φούστα της συλλογής της.
H sexy και ιδιαίτερη εμφάνιση της Victoria Beckham στα British Fashion Awards



Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών από το τροχαίο ατύχημα του David Beckham και τα ρεπορτάζ για το πώς γλίτωσε ο ίδιος αλλά και ο γιος του που επέβαινε στο αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά, ο σέξι σούπερ σταρ φόρεσε το Dior κουστούμι του, πήρε την Victoria Beckham από το χέρι και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 2014 British Fashion Awards που στρώθηκε στο London's Coliseum. 
 
Η τρυφερότητα και η σικάτη εμφάνιση του ζευγαριού επισκίασαν κάθε άλλη άφιξη στο glamorous event (στο οποίο παρέστησαν πολλοί A Class Celebrities) ενώ οι fashion editors που κάλυπταν τη βραδιά απονομής ασχολήθηκαν περισσότερο με την ιδιαίτερη και μάλλον θαρραλέα (για κόκκινο χαλί) στιλιστική επιλογή της Victoria. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls φόρεσε ένα μαύρο πουλόβερ το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρη πλισέ κρεπ σατέν φούστα της δικής της συλλογής, σήκωσε τα μαλλιά της σε ανάλαφρη elegant chignon, έβγαλε τα σκουλαρίκια που τόσο αγαπάει για να αφήσει μοναδικό κόσμημα ένα μεγάλο κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι ενώ πολύ σωστά απέφυγε το έντονο μακιγιάζ. Τα βλέμματα τράβηξε το twist με το άνοιγμα της μπλούζας στην πλάτη που άφησε να φανεί η αντίθεση της αλυσίδας στην πλάτη της αλλά και το τατουάζ της. 
 
Το σίγουρο είναι ότι μετά την εμφάνιση αυτή η φούστα της θα γίνει ανάρπαστη κι ας έχει 1580 λίρες. Η διάσημη σχεδιάστρια διαθέτει το συγκεκριμένο κομμάτι της εδώ