Οι εμφανίσεις που μας άρεσαν στα 2014 MTV EMA

Μπορεί οι celebrities που βρέθηκαν από κοντά στα βραβεία MTV να ήταν λίγοι αλλά εμείς καταφέραμε και ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις που μας άρεσαν περισσότερο.
Οι εμφανίσεις που μας άρεσαν στα 2014 MTV EMA



Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε παρέλαση από αγαπημένους celebrities στη χθεσινοβραδινή απονομή των 2014 MTV EMA και αν και απογοητευτήκαμε από το γεγονός ότι πολλοί celebs ευχαρίστησαν το κοινό μέσω video, καταφέραμε να βρούμε εμφανίσεις που μας άρεσαν...

Η Ariana Grande όπως ήταν αναμενόμενο σάρωσε τα βραβεία και επιτέλους είχαμε την ευκαιρία να την δούμε με τα μαλλιά της λιτά και με ένα μάξι φόρεμα, το οποίο κάλυπτε τα σωστά σημεία, κάνοντας την να δείχνει sexy, χωρίς να υπερβάλει. Θα θέλαμε ένα πιο φανταχτερό παπούτσι, ίσως κάποιο stripped πέδιλο σε μεταλλικές αποχρώσεις, καθότι δείχνει αρκετά απλή με το total black look της.

Δεύτερη στα βραβεία ήταν η Nicki Minaj, η οποία έκανε μία από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της μέχρι τώρα. Κλασικό σούπερ μίνι φόρεμα –με τέτοια πόδια είναι λογικό άλλωστε- το οποίο συνδύασε με ένα πράσινο tapestry σακάκι. Ο τέλειος συνδυασμός για να δώσεις χρώμα σε total black look. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Nicki μας αρέσουν πιο πολύ από ποτέ.

Ίσως η αγαπημένη μας red carpet εμφάνιση της βραδιάς, η Kαναδή καλλιτέχνης Kiesza, μάγεψε με το θεατρικό φόρεμα της το οποίο είχε ταιριάξει άψογα με το χτένισμα και τα αξεσουάρ της. Events όπως τα MTV Awards, ενδείκνυνται για θεατρικά looks που ισορροπούν άρτια ανάμεσα στο red carpet και το stage performance και η πανέμορφη Kiesza, το κατάφερε αυτό με πολύχρωμο πουπουλένιο φόρεμα της.

Μία ακόμα που ντύθηκε όπως το απαιτούσε η περίσταση δεν ήταν άλλη από την Charli XCX, η οποία συνδύασε δύο από τα trend της σεζόν, τα sequin φορέματα και matching σύνολα σε ένα. Η 90's queen, ολοκλήρωσε το σύνολο της ένα ζευγάρι heels με πούπουλα και εμείς λατρεύουμε το γεγονός ότι η αναβίωση των 90s, φέρνει και πάλι στη μόδα τα πούπουλα… το έχουμε πει άλλωστε glitter, πούλιες και πούπουλα είναι τα χαρακτηριστικά του εορταστικού μήνα που μας έρχεται. Το μόνο που μας χαλάει στο look της Charli είναι η λευκή τσάντα (όσο και αν λατρεύουμε την δεκαετία του '90) και πιστεύουμε ότι ένα απλό clutch bag θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Η νέα πρωταγωνίστρια του Hunger Games, Jena Malone, εμφανίστηκε με ένα λιτό φόρεμα, ίσως όχι κατάλληλο για την συγκεκριμένη βραδιά αλλά σίγουρα κάτι που θα φορούσαμε στο γραφείο ή σε μία επίσημη έξοδο. Βέβαια όταν έχεις το υπέροχο χρώμα μαλλιών όπως η Jena δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερα αξεσουάρ για να τονίσεις το στυλ σου. Θα θέλαμε βέβαια να συνδύαζε το μπλε φόρεμα της με ένα ζευγάρι γόβες σε silver απόχρωση.

Η Ιρλανδή παρουσιάστρια του MTV, Laura Whitmore, είχε την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς. Λατρέψαμε το γεγονός ότι συνδύασε την ψηλόμεση sequin φούστα της με ένα πουκάμισο το οποίο δεν είχε κουμπώσει μπροστά. Μπορεί το συγκεκριμένο look να μην ενδείκνυται για κοπέλες με μεγάλο στήθος αλλά αν το μπούστο σου το επιτρέπει, είναι μία τέλεια ιδέα για να φορέσεις πουκάμισο με ψηλόμεσες φούστες. Επειδή όμως εσύ δεν θα περπατήσεις το κόκκινο χαλί, φρόντισε η φούστα να είναι midi για να εξισορροπεί το look.

Η R&B τραγουδίστρια Tallia Storm, μας έδειξε το ιδανικό festive ανδρόγυνο look. Οκ, αν εξαιρέσεις τα παπούτσια και την ομολογουμένως παράξενη κόμμωση μας άρεσε πολύ η ιδέα του να συνδυάσουμε leather pants με sequin blazer και αν και θα προτιμούσαμε να φορούσε ένα ζευγάρι αντρικά brogues, πιστεύουμε ότι το look ταιριάζει με το νεαρό της ηλικίας της –είναι στην εφηβεία το κορίτσι- και την τρέλα του event.

H sexy Alesha Dixon, μας έδειξε πώς να φορέσουν τα shirt dresses συνδυασμένα με strapped heels. Τα strapped heels και ιδιαίτερα αυτά που θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε πέδιλο και ankle boots, είναι και πάλι trend και εμείς ονειρευόμαστε να μπορούσαμε να τα διακτινίσουμε κατευθείαν στην ντουλάπα μας.