Το φόρεμα της απατημένης που έσπασε το internet

Γιατί τρελάθηκαν τα social media με την εμφάνιση της Queen Bey στο MET Gala!
Το φόρεμα της απατημένης που έσπασε το internet



Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο χαμός που προκάλεσε στα media η Beyonce με τον στίχο του τραγουδιού "Sorry" που υπονοεί ότι ο άντρας της την απάτησε με μια "Μπέτι με ωραίο μαλλί" και η σέξι τραγουδίστρια τολμά μια σούπερ σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του MET Gala της Νέας Υόρκης! 

Για πρώτη ίσως φορά βέβαια οι θαυμαστές της δεν ασχολήθηκαν με το κορμί της αλλά με το υπονοούμενο για την ερωμένη του Jay Z... "Φόρεσε το δέρμα της Becky. Τα στολίδια πάνω στο φουστάνι είναι...τα δόντια της που τα έχει ρίξει σαν κονφετί. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, Bey.

Αδυνατισμένη -ίσως περισσότερο από ό τι την έχουμε συνηθίσει- με πολύ ωραία μαλλιά (!) αλλά με μακιγιάζ που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα (ειδικά τώρα που έχει χάσει πολλά κιλά) η 34χρονη σταρ έγινε σημείο αναφοράς της πιο κλασάτης συνάντησης διασήμων της χρονιάς.

Φόρεσε ένα υπέροχο latex Givenchy φόρεμα σε ανοιχτό ροζ και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν... η διαφάνεια στα επίμαχα σημεία. Γι' αυτό θα την δεις να κρατάει συνέχεια μπροστά της το μικρό τσαντάκι της. 

Οι άνθρωποι της μόδας λένε πως το latex επιστρέφει δυναμικά στη μόδα και θα φορεθεί πολύ τον χειμώνα αλλά βέβαια αυτό το φόρεμα που φοράει η Beyonce έχει φτιαχτεί μονάχα για εκείνη και δεν πρόκειται να διατεθεί στην αγορά.  

Το ερώτημα είναι... πώς μπήκε (και κυρίως πώς βγήκε) αυτό το φόρεμα πάνω της ! 

Δες όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διασήμων στο MET Gala εδώ.