58th Grammy Awards: Όλα όσα είδαμε στο red carpet του Staples Center!

Φορέματα, ψηλά τακούνια, κοσμήματα και ανατρεπτικές δηλώσεις από το κόκκινο χαλί του Los Angeles, απ' ευθείας στην οθόνη σου. Λεπτό προς λεπτό οι αφίξεις όπως τις είδαν τα κορίτσια του followme.gr.
58th Grammy Awards: Όλα όσα είδαμε στο red carpet του Staples Center!



Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε! Οι προβολείς πάνω από την είσοδο του Staples Center έχουν ήδη ανάψει, οι διάσημες φόρεσαν τα εντυπωσιακά τους φορέματα κι εμείς μεταδίδουμε με ενθουσιασμό όσα συμβαίνουν στο Λος Αντζελες και το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy, πίνοντας το κοκτέιλ μας!

Κάνε μας παρέα (και διάβαζε από κάτω προς τα πάνω!)... 

H Lady Gaga τιμά την μνήμη του David Bowie με αυτή την εκκεντρική και καταπλητική εμφάνιση. Δεν ξέρουμε όλες τις τιμές όσων είδαμε αλλά βάζουμε στοίχημα πως αυτό το custom Marc Jacobs outfit ήταν από τα πιο πολύτιμα των φετινών Grammy. Respect! 

Ήταν τόσο συγκινημένη που έκλαιγε κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ της καταστρέφοντάς το... 

Λίγες ώρες πριν τα Grammy χτύπησε ένα μεγάλο τατουάζ με το πρόσωπο του David Bowie (πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016) και πόσταρε τη φωτογραφία στα social media με τη σημείωση: Αυτή είναι η εικόνα που μου άλλαξε τη ζωή.

Το πιο παραμυθένιο φόρεμα των φετινών Grammy. Η Florence Welch όταν τραγουδάει με τους "The Florence and the Machine" μπορεί να μας αγριεύει λίγο (αν δεν πιστεύεις, δες το βίντεο) αλλά αυτό το Gucci φουστάνι και τα statement δαχτυλίδια μας έκαναν να ονειρευτούμε!

Δες την τώρα και... εν δράσει! 

Για μία ακόμα φορά το βραβείο του πιο συμπαθητικού, χαριτωμένου και καλοντυμένου ζευγαριού goes to... Chrissy Teigen και John Legend. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής περιμένουν παιδάκι, λάμπουν από ευτυχία και έχουν γούστο υψηλών προδιαγραφών. Εκείνη φοράει Yousef Al-Jasmi φόρεμα, Stuart Weitzman παπούτσια και Lorraine Schwartz κοσμήματα ενώ εκείνος επέλεξε Gucci κουστούμι.
Μπράβο!  

Κορίτσια το παρακάνατε! Η Ciara (δεξιά) φοράει το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα των Grammy μέχρι στιγμής, η Alessandra Ambrosio (στο κέντρο) είναι εκτός κλίματος πάλι και η Bella Hadid μάλλον μπέρδεψε την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με τα μουσικά βραβεία (το Alexandre Vauthier φόρεμα πάντως μας αρέσει πολύ) αλλά τη συγχωρούμε γιατί έπρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι αστραπή προκειμένου να συνοδέψει τον αγαπημένο της, The Weeknd, στα βραβεία του. 

Όταν λέμε το πιο αποκαλυπτικό, το εννοούμε! 

Με μεγάλη συνοδεία έφτασε η Ariana Grande (πρώην λατρεμένο παιδί του Ε! και του Ryan Seacrest) και παρότι το φόρεμά της είναι σούπερ σέξι κάτι δεν μας πάει καλά! Μήπως είναι too much για τα Grammy Awards; 

Μήπως μας έπιασε εμμονή; Οκ! Τελευταία φωτογραφία με τον Justin για σήμερα :) 

O Justin Bieber έφερε στα Grammys τον μικρό του αδερφό! Κάτι τέτοια μας κάνεις Justin και σε αποθεώνουμε! 

Τι γλυκούλης o Jaxon!

Σε περίπτωση που ανησυχούσες... έρχεται σε λίγο στα Grammys ο Justin Bieber

Μην βιάζεσαι να προβλέψεις... Η -αδυνατισμένη και ανανεωμένη- Adele δεν είναι υποψήφια φέτος (του χρόνου βέβαια θα γίνει χαμός! πάλι με 5 -6 βραβεία θα φύγει) αλλά ήρθε για να τραγουδήσει και να εντυπωσιάσει. Για να δούμε. Το φόρεμά της είναι Givenchy και τα κοσμήματα Lorraine Schwartz.Και με την ευκαιρία... Τι φάση με τα καρέ φέτος; 

Μην μπερδεύεσαι... Καλά βλέπεις! Αυτοί είναι οι Hollywood Vampires, ο αγέραστος Alice Cooper, ο κιθαρίστας των Aerosmith Joe Perry και ο πολυτάλαντος Johnny Depp. Σε λίγη ώα θα ανέβουν στη σκηνή για να μας παρουσιάσουν το πρώτο δικό τους τραγούδι και ένα αφιέρωμα στον τραγουδιστή των Motorhead, Lemmy, που πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου... 

Τι όμορφη που είσαι Selena Gomez με τo αστραφτερό Calvin Klein φόρεμα σου! Η ίδια είπε πως διάλεξε για απόψε το φουστάνι που θα ήθελε να φορέσει σε ένα πρώτο ραντεβού. Τι να πεις, κι εγώ το ίδιο θα ήθελα Selena...  

Ωχ! Taylor Swift τι συνέβη; Έτρεξε το self tan σου και λέρωσες το κορμάκι σου (και το πόδι σου); Δεν πειράζει στο συγχωρούμε! Λατρεύουμε το Atelier Versace φόρεμά σου γιατί μας επιτρέπει να χαρούμε ένα ακόμα καλοκαίρι το colour blocking trend που τόσο αγαπάμε (αφού το φόρεσε η Taylor είναι πάλι στη μόδα)! Τα αστραφτερά παπούτσια είναι Stuart Weitzman και τα κοσμήματα Lorraine Schwartz. Ναι, μας αρέσει το ντύσιμό σου (αλλά το μαλλί όχι και τόσο... Σόρι Taylor).

Ups! Πλησιάζουν στην είσοδο οι σούπερ σέξι Selena Gomez και Taylor Swift! Πάτησαν το χαλί μαζί αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται να είσαι ντίβα και να ποζάρεις μόνη σου για να είσαι το αστέρι της βραδιάς. Μπράβο κορίτσια! 

Μην προσπαθήσεις να προσθέσεις σε έναν αριθμό τις περιουσίες τους. Θα ζαλιστείς! Η Taylor Swift ειδικά τα τελευταία έξι χρόνια έχει εξελιχτεί από σεμνή τραγουδίστρια της κάντρι, σε πραγματικό χρυσωρυχείο! 

Ω τι σέξι φωνή που έχεις James Bay! Κράτα αυτό το όνομα στο μυαλό σου, είναι υποψήφιος για 3 Grammy, περπατά πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί και θα τον λατρέψεις. Άκουσέ τον λίγο, αξίζει! 

Από την πρώτη μέρα που την είδαμε να μας χαμογελάει από το πλατό του The Big Bang Theory την αγαπήσαμε την Caley Cuoco! Γλυκιά, χαριτωμένη κι απαστράπτουσα μέσα στο Naeem Khan jumpsuit ήρθε να παραδώσει βραβείο και μας άρεσε. Το clutch και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι είναι H.Stern.

Αν θέλεις να μιλήσουμε για τολμηρές επιλογές ιδού! Η Zendaya με αυστηρό Dsquared2 κοστούμι!

Μην μας πεις Zendaya πως έρχεται στην μόδα πάλι αυτό το κούρεμα... Όχι βέβαια. Η Zendaya  αποτίει φόρο τιμής στον David Bowie...

Τι έγινε αγόρια με τα ροζ κουστούμια φέτος; Δεν είμαστε πολύ σίγουρες αν μας αρέσει αλλά πήρες αρκετές ψήφους για την τολμηρή επιλογή σου (οκ και για την φωνή και για τη σέξι ματιά σου) Sam Hunt!

Πόσο ροζ να αντέξει κανείς; 

Κι αυτό είναι το τέλειο τατουάζ... 

της Elle King (έχεις ακούσει το Ex's & Oh's έτσι;).

Το πρώτο φουστάνι που φόρεσε για το event η Kasey Musgraves (σούπερ διάσημη country μουσικής) ήταν αυτό το καταπληκτικό Armani Prive φόρεμα το οποίο συνδύασε με Louis Vuitton ψηλοτάκουνα (αφήνοντας στο νουλάπι τις υπέροχες μπότες -κάου μπόικες φυσικά- που σχεδιάζει η ίδια). 

ΣΣε 2 λεπτά ξεκινάμε! Η Giuliana Rancic είιναι ήδη έτοιμη και περιμένει! Φοράει εντυπωσιακό Jani Khosla φόρεμα το οποίο είναι κάπως βαρύ για τόσων ωρών ορθοστασία και 30 βαθμούς κελσίου που έχει αυτή τη στιγμή στο Λος Αντζελες! 

E... xmmm, μήπως το παράκανες λίγο με τα αξεσουάρ Giuliana;

Αυτά τα βραχιόλια μοιράζονται σε όλους τους θεατές του event. Σου αρέσουν; 

Για να μην αγχώνεσαι τελευταία στιγμή, δες αυτό το βίντεο με όλες τις υποψηφιότητες και κάνε pause στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει: 

Μαντεύεις ποια είναι αυτή η παρουσιάστρια του Ε! στα Grammys του 2009; Η Kim Kardashian! 

Μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση διασήμων στο red carpet των μουσικών βραβείων κάνε κλικ ΕΔΩ για να θυμηθούμε μαζί τα 22 καλύτερα look των τελευταίων 15 ετών!

Έλα πες, δεν είσαι περίεργη να μάθεις τις 10 πιο περίεργες στιγμές των βραβείων; Κάνε κλικ ΕΔΩ 

Αν πάλι θέλεις να... ζουμάρουμε στα πρόσωπα των celebrity κάνε κλικ ΕΔΩ και θα δεις 11 beauty looks που δύσκολα θα ξεχάσεις!

 

#trivia 

Το ρεκόρ βραβείων για έναν και μόνο δίσκο κατείχε από το 1983 ο Michael Jackson με 8 Grammys για το πιο εμπορικό άλμπουμ όλων των εποχών «Thriller». Tον ισοφάρισε ο Carlos Santana με το άλμπουμ του «Supernatural»! O Elvis Presley κέρδισε μόνο 3 βραβεία και οι Beatles 7... 

#vintage 

Whitney Houston 

Michaeil Jackson & Brook Shields 

Britney Spears