Emmy Awards : Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια του red carpet

Μοναδικά ψηλοτάκουνα, λαμπερά clutches και ιδιαίτερα κοσμήματα, έχουν πάντα την τιμητική τους...
Emmy Awards : Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια του red carpet



Όταν έρχεται η ώρα των Emmy Awards, όλες οι προσκεκλημένες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρουν την τέλεια και ιδανική τουαλέτα που θα κλέψει την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Ως εδώ καλά, αλλά τι θα ήταν μια εντυπωσιακή δημιουργία χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ και παπούτσια που απλά θα την απογειώσουν με μια κίνηση.

Πολλές φορές έχω και πιάσει τον εαυτό μου, να παρατηρεί περισσότερο τα παπούτσια και τα κοσμήματα που έχει επιλέξει κάποια star, παρά την ίδια την τουαλέτα. Και αυτό είναι πολύ φυσικό αφού όλες οι διάσημες και στιλάτες κυρίες του Hollywood, επιλέγουν μοναδικά κομμάτια τα οποία θα συζητηθούν και θα τις εντάξουν αμέσως στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες.

Ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, κοσμήματα που στην κυριολεξία κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια και clutches που θυμίζουν μικρά έργα τέχνης είναι λίγα από αυτά που ξεχωρίζουν...

Καθώς η μεγάλη βραδιά των Emmy Awards πλησιάζει όλο και περισσότερο (συγκεκριμένα την Κυριακή 20/09) και στο #followme θα τα καλύψουμε live, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχουν περάσει ποτέ από το κόκκινο χαλί των βραβείων.

Φυσικά θα τα μοιραστούμε μαζί σας και θα τα θαυμάσετε στην gallery που ακολουθεί...

Δες εδώ όλες τις stars του Hollywood που επέλεξαν κόκκινες τουαλέτες στο red carpet των Emmy Awards!