MTV VMA's 2015 : Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι stars έβαλαν τα δυνατά (και τα καλά) τους και εντυπωσίασαν...
MTV VMA's 2015 : Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί



Τα 32α Mtv Video Music Awards 2015, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες και δεν υπήρχε περίπτωση το #followme να μην σας ενημερώσει πρώτο για τις στιλιστικές επιλογές των λαμπερών star. Το κόκκινο χαλί έλαμψε για τα καλά (όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο άλλωστε) και φυσικά δεν μας άφησε παραπονεμένες, γιατί άλλωστε αυτό που στο τέλος μένει και συζητιέται δεν είναι τα βραβεία αλλά το τι φόρεσαν οι διάσημες τραγουδίστριες και προσκεκλημένες.

Λίγο πριν οι star καθίσουν στις θέσεις τους στο Microsoft Center στο Λος Άντζελες, πόζαραν στο κόκκινο χαλί με outfit και look που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία των Mtv VMA Awards. Τώρα όσον αφορά τις εμφανίσεις εμείς θα αναδείξουμε και θα αναλύσουμε τις καλύτερες και αυτές που έκαναν την διαφορά.

Τα βραβεία τα είχαν όλα : Iδιαίτερα φορέματα, λαμπερά outfit, πρωτότυπες στιλιστικές επιλογές και τα μοναδικά αξεσουάρ συντέλεσαν σε μια πετυχημένη και stylish βραδιά. Tο μαύρο χωρίς δεύτερη σκέψη είχε την τιμητική του, με τις σέξι με διαφάνειες τουαλέτες να κάνουν εμφάνιση η μια πίσω από την άλλη (Chrissy Teigen ακούς;). H Taylor Swift, η Gigi Hadid και η Vanessa Hudgens ήταν τα κορίτσια που ξεχώρισαν και έδωσαν ένα φρέσκο και stylish αέρα στο κόκκινο χαλί.

Για να δεις τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, κάνε click στην εντυπωσιακή gallery που ακολουθεί...

 

Δες εδώ, τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των προηγούμενων χρόνων στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs.