Η glam πλευρά των celebrities: Οι καλοντυμένες σταρ της εβδομάδας!

Αρκετές διάσημες κυρίες έκαναν τα flash των φωτογράφων να αστράψουν, ωστόσο λίγες ήταν οι καλοντυμένες...
Η glam πλευρά των celebrities: Οι καλοντυμένες σταρ της εβδομάδας!



Η εβδομάδα είχε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, τολμηρές προτάσεις και κλασικές δημιουργίες που ξεχώρισαν κάποιες σταρ από όλες τις υπόλοιπες! Και τα όσκαρ των πιο καλοντυμένων αυτής της εβδομάδας απονέμονται στις...

Jennifer Lawrence

Επιλέγοντας ένα φόρεμα-σακάκι, η 24χρονη Jennifer Lawrence στην πιο αποκαλυπτική της εμφάνιση. Η οσκαρική star εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Serena, με το στήθος της να είναι ακάλυπτο, με δημιουργία του οίκου μόδας Dior.

Lily Aldridge

To 29χρονο μοντέλο μας έχει συνηθίσει στις καλοντυμένες εμφανίσεις της και συνέχισε το... σερί της. Ο άγγελος της Victoria's Secret, εμφανίστηκε με ένα λευκό maxi φόρεμα Chanel με τα μεγάλα κουμπιά να κάνουν τη διαφορά στο σύνολο.

Reese Witherspoon

H 38χρονη Reese Witherspoon, επέλεξε ένα κόκκινο midi φόρεμα Dolce & Gabbana, το οποίο τόνιζε την μέση της. H οσκαρική ηθοποιός συνδύασε το κεντητό φόρεμα με minimal πέδιλα, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα...

Νaomi Watts

Η δημιουργία του οίκου Gucci προφανώς και ράφτηκε συγκεκριμένα για το κορμί της Naomi Watts. Σε ίσια γραμμή, το φόρεμα της 46χρονης ηθοποιού κάλυπτε κάθε σημείο του σώματος της, σε μια εκπληκτική εμφάνιση!

Kate Bosworth

Με μια λευκή τουαλέτα του Alexander Vauthier, η Κate Bosworth κατάφερε να εντυπωσιάσει. Με την πλάτη ακάλυπτη το φόρεμα της 31χρονης ηθοποιού ανέδειξε το εκπληκτικό της κορμί...


 

Zoe Saldana

H πρωταγωνίστρια του "Colombiana", η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φόρεσε ένα ροζ φόρεμα Altuzarra and Kurt Geiger. Η Saldana με την επιλογή της, έδειξε πως δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο σώμα για να δείχνεις... sexy! 

Jaime King

Mε ένα κίτρινο φόρεμα μακρύ και κοψίματα στη μέση, η Jaime King εντυπωσίασε. Η δημιουργία του Michael Kors τόνιζε τη μέση της King, αφήνοντας τους ώμους της ακάλυπτους.

Gisele

Η πιο λαμπερή εμφάνιση της εβδομάδας ωστόσο έγινε από τη νέα μούσα του διαχρονικού αρώματος Chanel No.5, Gisele. Στο πάρτι για το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας εμφανίστηκε με Chanel sequin φόρεμα και υπέροχα high heels του ίδιου Οίκου. Απλά υπέροχη! 

Leigh Lezark 

Η δική μας αγαπημένη εμφάνιση της εβδομάδας ωστόσο έγινε από ένα άλλο top model (και DJ) στην ίδια εκδήλωση. Η  Leigh Lezark με την pop art ολόσωμη Chanel φόρμα ήταν σέξι, μοντέρνα και εντελώς ξεχωριστή από όλα τα υπόλοιπα λαμπερά κορίτσια του event. Μας αρέσει πολύ!