Met Gala 2015 : Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινo χαλί

Οι αποκαλυπτικές και με διαφάνειες δημιουργίες είχαν την τιμητική τους...
Met Gala 2015 : Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινo χαλί



Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο Met Gala 2015 στο Metropolitan Μουσείο τέχνης στη Νέα Υόρκη, το οποίο εκτός από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα ξεχωρίζει και για τις μοναδικές και ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές που κάνουν οι διάσημες κυρίες για το κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Με οικοδέσποινα την Anna Wintour, το θέμα για το φετινό Gala ήταν η Kίνα και συγκεκριμένα είχε τον τίτλο ''China : Through The Looking Glass ''. Αυτό το ιδιαίτερο θέμα φάνηκε για τα καλά σε όλες τις τουαλέτες που είδαμε, αφού οι διαφάνειες,τα εκκεντρικά αξεσουάρ, το κόκκινο χρώμα, τα κινέζικα σχέδια και λουλούδια έκαναν την διαφορά. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εισιτήριο που πλήρωσαν οι stars για να αποκτήσουν την πρόσκληση τους και συγχρόνως να κάνουν και καλό, κυμαινόταν στα 25,000 δολάρια (κι όμως!). Εμείς όμως δε θα μείνουμε εκεί αλλά θα αναλύσουμε παρακάτω τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τι φόρεσε η κάθε star ξεχωριστά. 

H Beyonce κατά γενική ομολογία έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, με την Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker να ακολουθούν. Η gallery παρακάτω με τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις θα σας πείσουν πολύ γρήγορα ότι το φετινό Met Gala ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.

Δες εδώ, τις καλύτερες beauty εμφανίσεις Met Gala 2015!