Rene Russo: Πάσxω από διπολική διαταραχή

Για το σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε η διάσημη ηθοποιός, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κατάσταση της.
Rene Russo: Πάσxω από διπολική διαταραχή



Η Rene Russo ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Queen Latifah, όπου και αποκάλυψε πως από παιδί πάσχει από διπολική διαταραχή, μιλώντας ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας της!

H 60χρονη, πλέον, ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία “Nightcrawler” στο πλάι του Jake Gyllenhaal, βρέθηκε στο πλατό του “Queen Latifah Show”, αποκαλύπτωντας το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, σε μια προσπάθεια να σπάσει τις προκαταλήψεις γύρω από τις ψυχικές ασθένειες.

“Από παιδί πάσχω από διπολική προσωπικότητα. Η μητέρα μου μού έλεγε πως σε όλη την παιδική μου ηλικία άλλαζα διαρκώς προσωπικότητα”, εξήγησε η Russo, η οποία έχει μια 21χρονη κόρη με τον σεναριογράφο Dan Gilroy.

H Latifah ρώτησε και για την σημασία των φαρμάκων στην ασθένεια της Russo: “Ξεκίνησα να παίρνω φάρμακα όταν ένιωσα πως δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα πως είχα κατάθλιψη, αλλά δεν ήταν έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτω την κατάσταση μου...”.

Η Rene Russo γίνεται η δεύτερη ηθοποιός μέσα σε λίγα χρόνια που ανακοινώνει πως πάσχει από διπολική προσωπικότητα, καθώς είχε προηγηθεί η οσκαρική Catherine Zeta Jones το 2011.