H Gwyneth Paltrow συναντά τον Ashton Kutcher σε πάρτι στο Malibu

Μαζί τους ήταν και άλλοι stars, όπως ο Bono των U2 και ο κριτής του Τhe Voice Αυστραλίας,Joel Madden.
 H Gwyneth Paltrow συναντά τον Ashton Kutcher σε πάρτι στο Malibu



Στο ίδιο πάρτι φαίνεται πως βρέθηκαν μεγάλα ονόματα από τη showbiz, ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές, στο Malibu της California.

Oι φωτογράφοι δεν ήξεραν ποιον να απαθανατίσουν πρώτο, αφού οι celebrities έρχονταν ο ένας  μετά τον άλλο. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν οι ηθοποιοί Gwyneth Paltrow, Ashton Kutcher με τη σύζυγό του και μητέρα της κορούλας του, Mila Kunis, αλλά και πλήθος μουσικών όπως ο Bono, το δίδυμο Brian Kelley και Tyler Hubbard από τους Florida Georgia Line και ο κριτής του Αυστραλιανού The Voice και frontman των Good Charlotte, Joel Madden.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Gwyneth να είναι ιδιαιτέρως εγκάρδια με τον Ashton Kutcher, τον οποίο και γνωρίζει χρόνια, αφού είναι πολύ καλή φίλη με την πρώην γυναίκα του, Demi Moore. Η αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο πάρτι λίγο καιρό μετά την εμφάνιση του πρώην συζύγου της σε παραλία της California, παρέα με τη Kate Hudson.

Ο Ashton στο πάρτι συνοδευόταν από την αγαπημένη του σύντροφο, Mila Kunis, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχουν παντρευτεί κρυφά.

Δες εδώ τις δηλώσεις του Ashton που διατυμπανίζει ότι θέλει να κάνει συνεχώς έρωτα με τη Mila.