Furious 7: Λάμψη και συγκίνηση στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles

Η έβδομη ταινία του Fast and the Furious βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 3 Απριλίου.
Furious 7: Λάμψη και συγκίνηση στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles



Παρόλο που το μέλλον της ταινίας ήταν αμφίβολο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Paul Walker, τελικά οι παραγωγοί πάγωσαν για λίγο τα γυρίσματα και μετά τις αλλαγές που έγιναν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την έβδομη ταινία του θρυλικού Fast and the Furious. 

Ο 40χρονος ηθοποιός πέθανε στις 30 Νοεμβρίου του 2013 μετά από θανατηφορό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε στην Santa Clarita της Βόρειας Καλιφόρνια. Ο Walker ήταν συνοδηγός μιας κόκκινης Porsche GT και όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. 

H πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες στο Los Angleles και παρά τις λαμπερές παρουσίες, η συγκίνηση ήταν έντονη λόγω της απουσίας του αδικοχαμένου ηθοποιού. Όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας βρέθηκαν εκεί για να φωτογραφηθούν και να ποζάρουν στα φλας. Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν ο Jason Statham, o Vin Diesel αλλά και η εντυπωσιακή Jordana Brewster. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 10 Απριλίου.

Δες το trailer της ταινίας ΕΔΩ