Είναι παράξενο που είμαι 30 χρονών και μ' αρέσει ο Τζεμ από το Ταμάμ;

Το Male Wednesday είναι αφιερωμένο στο αγόρι που σε 10 χρόνια θα έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα.
Είναι παράξενο που είμαι 30 χρονών και μ' αρέσει ο Τζεμ από το Ταμάμ;



Ναι. Το ομολογώ. Είμαι 30 χρονών και μ’ αρέσει ένα αγόρι που έχει γεννηθεί το 1990. Και απ’ ότι φαίνεται δεν είμαι η μόνη μεγαλοκοπέλα που γλυκοκοιτάει τον Τζέμ, τον νεαρό πρωταγωνιστή του Ταμάμ. Πριν ξεκινήσω να γράφω αυτές τις γραμμές, έκανα ένα μίνι γκάλοπ σε γυναίκες έως και 40 χρονών και παραδέχτηκαν ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι χάρμα οφθαλμών. 

Γι’ αυτό και αποφάσισα να του αφιερώσω τη σημερινή Τετάρτη, να του πω ότι θα πάει πολύ μπροστά σε αυτή τη ζωή και να εξηγήσω τους λόγους που τρελαίνει τα ανήλικα και ενήλικα κορίτσια και παράλληλα έχει το θαυμασμό των μεγαλύτερων γυναικών. 

Καταρχήν, ο πρώτος λόγος είναι και ο προφανής: Είναι όμορφο αγόρι. Έχει μπράτσα, ωραία κορμοστασιά, γλυκά και εκφραστικά μάτια, φαβορίτα στο σωστό μήκος και μια λαμπερή οδοντοστοιχία. Θα ήταν εκείνο το παιδί που στο Λύκειο τον ήθελαν όλες αλλά είχε σχέση από το Γυμνάσιο με μία επίσης δημοφιλή και πρόωρα αναπτυγμένη κοπέλα που έκανε ανταύγειες και έβαλε σκουλαρίκι στη μύτη από πολύ νωρίς. 

Έχει ωραία φωνή. Τον ακούσαμε να τραγουδάει με τον Μανωλάκη από το καφέ της Χαράς στα «Καρντάσιανς» και στο «Όλα» και του βγάλαμε το καπέλο. 

Άσε που γράφει και παιδικά παραμύθια τα οποία θα ήθελε να εκδώσει. Είναι, δηλαδή και ευαίσθητη ψυχή.  

Είναι παιδί του λαού και έχει μια εντυπωσιακή για την ηλικία του ωριμότητα. Μεγάλωσε σε πολύτεκνη οικογένεια και είχε δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ όπως εξομολογήθηκε στο «Πρωινό» υπήρχαν μέρες που δεν είχαν να φάνε. Δες το βίντεο: 

Έχει πολλές φανς. Ξεκίνησα να μετράω αλλά κάπου στα 10 διαφορετικά pages σταμάτησα γιατί εξαντλήθηκα. 

Είναι ριψοκίνδυνος. Όπως είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ» το πιο extreme πράγμα που έχει , κάνει ήταν όταν, για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος, βούτηξε μεσοπέλαγα με -5 βαθμούς Κελσίου και κολύμπησε για 40 μέτρα, με κίνδυνο ακόμα και να πνιγεί.

Έχει τη στόφα και τη λάμψη ενός πραγματικού σταρ. Δεν χρειάζεται και μεγάλη δυσκολία για να το καταλάβεις. 

Δες ΕΔΩ την πρωταγωνίστρια του Ταμάμ χωρίς τη μαντήλα.