Όταν οι celebrities έχουν οικογενειακά προβλήματα

Οικογενειακές ιστορίες:Η Kim Kardashian δεν είναι η μόνη που δεν μιλιέται με τον αδερφό της.
Όταν οι celebrities έχουν οικογενειακά προβλήματα



Τα μάτια μας γουρλώσαμε όταν διαβάσαμε σήμερα το πρωί πώς αποκάλεσε ο Rob Kardashian την αδερφή του Kim. H έχθρα τους μας έκανε να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τις σχέσεις που έχουμε με την οικογένειά μας, ενώ μας θύμισε όλους εκείνους τους stars που έχουν μαλώσει με μέλη της οικογένειάς τους. 

Madonna

Ποιος θα φανταζόταν ότι η δισεκατομμυριούχος Madonna έχει έναν αδερφό που είναι άστεγος; Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι ποτέ δεν ήταν κοντά με τον μεγαλύτερο αδερφό της Anthony Ciccone ο οποίος ζει στους δρόμους για πολλά χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα, έχει δηλώσει ότι η βασίλισσα της pop δεν νοιάζεται αν είναι ζωντανός ή πεθαμένος. Να σημειώσουμε ότι ο Antony είναι αλκοολικός και δεν δέχεται καμία βοήθεια. Η Madonna ισχυρίζεται πως θα τον βοηθήσει με την αποτοξίνωσή του εφόσον εκείνος της το επιτρέψει. 

Kate Hudson

Ήξερες ότι ο βιολογικός πατέρας της Kate Hudson, Bill Hudson την παράτησε όταν ήταν παιδί; Γι’ αυτό και θεωρεί πραγματικό πατέρα της τον Kurt Russell που είναι o σύντροφος της διάσημης μαμάς της Goldie Hawn. 

Drew Barrymore 

H αγαπημένη ηθοποιός είχε πολύ άσχημη παιδική ηλικία. Όταν ήταν 12 χρονών, η μητέρα της την τραβολογούσε σε clubs όπως το Studio 54. Η Drew έχει δηλώσει πως η μαμά της είναι υπεύθυνη για όλες τις άσχημες εμπειρίες που είχε σε νεαρή ηλικία. Στα 17 της χρόνια απομακρύνθηκε από εκείνη ενώ ο πατέρας της την εγκατέλειψε. 

Jennifer Aniston 

Η Jennifer διέκοψε τις σχέσεις της με τη μαμά της Nancy Dow όταν εκείνη έδωσε μία συνέντευξη το 1996 στο Hard Copy. Στη συνέχεια, έγραψε το βιβλίο με τίτλο «From Mother to Daughter to Friends: a Memoir» το οποίο φώτιζε αρνητικές πτυχές της ηθοποιού. Έτσι, μαμά και κόρη δεν μιλούσαν για χρόνια μέχρι το 2005 που η Aniston χώρισε με τον Brad Pitt. Η σχέσεις τους σήμερα έχουν αποκατασταθεί. 

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie για πολλά χρόνια δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον πατέρα της Jon Voight ο οποίος ήταν άπιστος με τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Συμφιλιώθηκαν το 2001, αλλά ξαναμάλωσαν και χάθηκαν. Το 2010 τα βρήκαν και πάλι μετά από την παρότρυνση του συζύγου Brad Pitt. Η πιο πρόσφατη δήλωσή του είχε να κάνει με το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του και το «Unbroken».  

Elton John 

Ο διάσημος τραγουδιστής και η μητέρα του δεν έχουν καμία επαφή εδώ και 7 χρόνια. Αιτία ήταν τα σχόλια της Sheila Farebrother εναντίον του συντρόφου του, David Furnish, κάτι που δεν της συγχώρεσε ο Elton. Μάλιστα, η ίδια γιόρτασε πρόσφατα τα 90 της χρόνια μαζί με το σωσία του γιου της

Christian Bale

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα αγόρια του Hollywood, όμως ο Christian Bale έχει ένα σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Η μητέρα και η αδερφή του, τον κατήγγειλαν το 2008 για επίθεση στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου. Ο ηθοποιός ανακρίθηκε από τις αρχές αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Eminem 

Τον Eminem πάλι, τον παράτησε ο πατέρας του όταν ήταν δύο χρονών. Το 1999, η μητέρα του, του έκανε μήνυση και διεκδίκησε 10 εκατομμύρια δολάρια επειδή την δυσφήμισε μέσα από τους στίχους του και το τραγούδι «The Slim Shady». Οι σχέσεις του ήταν ψυχρές μέχρι που κυκλοφόρησε το 2013 το τραγούδι-απολογία με τίτλο «Headlights».