Kate Middleton: Τα πιο φθηνά φορέματα που έχει φορέσει (που θα βάλεις κι εσύ)

Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι επιλέγει να φορέσει η Kate, γίνεται αυτόματα trend.
Kate Middleton: Τα πιο φθηνά φορέματα που έχει φορέσει (που θα βάλεις κι εσύ)



Από τα λιτά παλτό, τα casual jeans, τα φθηνά φορέματα μέχρι τις glamorous πανάκριβες τουαλέτες της, η Kate Middleton εξακολουθεί να είναι πρότυπο κομψότητας ακόμα και με τα ρούχα της εγκυμοσύνης! Η Δούκισσα του Cambridge μπορεί να είναι στον 8ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, όμως πάντα φροντίζει να είναι λαμπερή και περιποιημένη.

Αν και συνήθως επιλέγει οίκους όπως McQueen, Burberry, Temperley και Jenny Packham δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προτιμήσει να φορέσει ένα φθηνό φόρεμα Zara, Asos ή Topshop για τις καθημερινές ή ακόμα και τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

Η Κate, όπως φαίνεται προτιμά να μην προκαλεί φορώντας μόνο ακριβές δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών (οι οποίοι κυριολεκτικά πέφτουν στα πόδια της για την ντύσουν) αλλά όπως έχει αποδείξει δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει κάτι που η αξία του είναι σχεδόν μηδενική αναλογικά με την περιουσία τόσο της ίδιας όσο και του πρίγκιπα William.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οτιδήποτε φορέσει γίνεται αυτόματα trend. Πότε με πουά φορέματα, πότε με έντονα μπλε, άλλες φορές με animal prints ή με total black η Kate είναι η προσωποίηση του στυλ και της κομψότητας. 

Δες τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Kate Middleton που μπορείς να αγοράσεις κι εσύ ΕΔΩ