Elton John: Ποιο μποϊκοτάζ; Κυκλοφορεί με τσάντα Dolce and Gabbana

Μάλλον μας κάνει πλάκα!
Elton John: Ποιο μποϊκοτάζ; Κυκλοφορεί με τσάντα Dolce and Gabbana



Προφανώς και θα είδες τον χαμό που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες με το μποϊκοτάζ του Elton John εναντίον των Dolce & Gabbana. Φυσικά όλα ξεκίνησαν όταν οι διάσημοι σχεδιαστές χαρακτήρισαν τα παιδιά που προκύπτουν από εξωσωματική ως "συνθετικά".

"Είμαστε κατά των υιοθεσιών από gay ζευγάρια. Η μοναδική οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Λέμε όχι στους απογόνους χημικών και τις ενοικιαζόμενες μήτρες. Η ζωή έχει μια φυσική ροή και αυτό δεν πρέπει να αλλάξει" δήλωσαν συγκεκριμένα στο ιταλικό περιοδικό Panorma. 

O Elton John λοιπόν έγινε έξαλλος μόλις διάβασε τις δηλώσεις και έγραψε στο Instagram: "Πώς τολμάτε να χαρακτηρίζετε τα υπέροχα παιδιά μου «συνθετικά»; Και ντροπή σας που κάνετε κριτική στην εξωσωματική γονιμοποίηση- ένα θαύμα που επιτρέπει σε ανθρώπους που αγαπιούνται, straight και gay, να εκπληρώνουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά. Η απαρχαιωμένη σας σκέψη είναι εκτός εποχής, όπως και η μόδα σας. Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ Dolce&Gabbana. #BoycottDolceGabbana". 

Και ενώ μετά από αυτήν την ανάρτηση άρχισε να έχει χιλιάδες υποστηρικτές διάσημους και μη, ξαφνικά μια μέρα μετά τον σάλο που ο ίδιος προκάλεσε, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να κάνει βόλτες στο Δυτικό Hollywood κρατώντας τσάντα... Dolce & Gabbana. Μόνο τόσο κράτησε δηλαδή το μποϊκοτάζ; 

Άραγε να του έστειλαν κάποια δώρα οι ίδιοι οι σχεδιαστές ως ένδειξη συγγνώμης για όσα δήλωσαν; Να άλλαξε γνώμη ξαφνικά ο ίδιος και να πήγε για ψώνια αγοράζοντας Dolce & Gabbana;

Δες την συλλογή των Dolce & Gabbana στην Milan fashion week ΕΔΩ