Ποιους διάσημους προσβάλουν οι δηλώσεις των Dolce&Gabbana;

Με αφορμή το μποϊκοτάζ που ξεκίνησε ο Elton John.
Ποιους διάσημους προσβάλουν οι δηλώσεις των Dolce&Gabbana;



Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις των Dolce και Gabbana για τις μη παραδοσιακές οικογένειες. Οι διάσημοι σχεδιαστές χαρακτήρισαν τα παιδιά που προκύπτουν από εξωσωματικές «συνθετικά» και «χημικά προϊόντα», ο Elton John έγινε έξαλλος και έκανε μέσω Instagram κάλεσμα σε μποϊκοτάζ. Και βέβαια, το παράδειγμά του ακολούθησαν και άλλοι celebrities. 

Με αυτή την αφορμή, αποφασίσαμε σήμερα να καταγράψουμε μερικά μόνο διάσημα ζευγάρια που έχουν φέρει στη ζωή τα παιδιά τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και παρένθετης μητέρας. 

Sir Elton John και David Furnish 

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Sir Elton John που όπως αναφέρουμε παραπάνω ξεκίνησε το μποϊκοτάζ με το σύζυγό του David Furnish. Μαζί μεγαλώνουν τους δύο τους γιους, τον  4χρονο Zachary και τον 2χρονο Elijah οι οποίοι ήρθαν στη ζωή με τη βοήθεια της ίδιας παρένθετης μητέρας και μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομα της βιολογικής μητέρας. 

Neil Patrick Harris και David Burtka

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς «How I met your Mother» Neil Patrick Harris έχει με τον άντρα του David Burtka δύο διζυγωτικά δίδυμα, την Harper και τον Gideon. Το ζευγάρι ζήτησε να γονιμοποιηθούν δυο ωάρια, ένα από τον καθένα για να έχουν τα γονίδια και των δύο. Και οι δυο τους γνώριζαν την παρένθετη μητέρα αν και ο Burtka δήλωσε ότι ήταν κάτι σαν «φούρνος» (χαριτολογώντας εννοείται).  Όμως τα ωάρια δόθηκαν από ανώνυμη δότρια μέσω ειδικής τράπεζας. 

Matt Bomer και Simon Halls

Ο ηθοποιός Matt Bomer και ο σύντροφός του Simon Halls έχουν τρεις γιους, μεταξύ των οποίων και δύο δίδυμα. Όλα έχουν γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας. Ο Bomer παραδέχτηκε ότι είναι gay το 2012, όταν ευχαρίστησε δημόσια το σύντροφό του και τα παιδιά τους στην ομιλία του και αφού παρέλαβε το βραβείο Steve Chase Humanitarian Award. 

Ricky Martin

O τραγουδιστής ήταν από τους πρώτους που δήλωσαν δημόσια ότι στηρίζουν το κάλεσμα σε μποϊκοτάζ του Elton John. O τραγουδιστής έχει δυο δίδυμα 6 ετών, τον Matteo και τον Valentino και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεγαλώσει και ένα μικρό κοριτσάκι. Αφού γεννήθηκαν οι γιοι του το 2008 μέσω παρένθετης μητέρας, αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του. Τον Ιανουάριο της περασμένης χρονιάς χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό του Carlos Gonzalez Abella. 

Tom Ford και Richard Buckley

Ο σχεδιαστής μόδας Tom Ford έχει ένα γιο δύο ετών, τον Alexander με τον επί χρόνια σύντροφό του Richard Buckley. To μωρό έχει γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας και ο σχεδιαστής το περιγράφει ως «genius». Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Ford ήταν 25 χρονών και ο Buckley, ο πρώην αρχισυντάκτης της Vogue Hommes International ήταν 38. 

Mary Portas και Melanie Rickey 

Η τηλεπερσόνα αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα ότι ο βιολογικός πατέρας του γιου της Horatio είναι ο αδερφός της. Στο παρελθόν κράτησαν ανώνυμο το δωρητή σπέρματος. Σύντροφός της είναι η Melanie Rickey η οποία κυοφόρησε στα 42 της χρόνια το πρώτο τους παιδί κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση. 

Cynthia Nixon και Christine Marinoni

Η τηλεοπτική Miranda του «Sex and the City» έχει δύο παιδιά, τη Samantha και τον Charles από τη σχέση της με τον φιλόλογο Danny Mozes. Το ζευγάρι χώρισε το 2004 και από τότε έχει σχέση με την ακτιβίστρια Christine Marinoni. Η Marinoni, το 2011 κυοφόρησε το γιο τους Max αλλά παραμένει μυστική η ταυτότητα του βιολογικού πατέρα.