Έξαλλος ο Elton John! Κάνει μποϊκοτάζ στους Dolce&Gabbana

Αιτία οι προκλητικές δηλώσεις των σχεδιαστών για τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Έξαλλος ο Elton John! Κάνει μποϊκοτάζ στους Dolce&Gabbana



Έξαλλος με τους Dolce&Gabbana είναι ο Elton John και απ’ ό,τι φαίνεται όχι άδικα. Ο ίδιος μέσω Instagram κάλεσε τον κόσμο σε μποϊκοτάζ με αφορμή τις δηλώσεις τους για τις οικογένειες των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Πώς τολμάτε να χαρακτηρίζετε τα υπέροχα παιδιά μου «συνθετικά»; Και ντροπή σας που κάνετε κριτική στην εξωσωματική γονιμοποίηση- ένα θαύμα που επιτρέπει σε ανθρώπους που αγαπιούνται, straight και gay, να εκπληρώνουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά. Η απαρχαιωμένη σας σκέψη είναι εκτός εποχής, όπως και η μόδα σας. Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ Dolce&Gabbana. #BoycottDolceGabbana

Και επειδή προφανώς θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς είπαν οι σχεδιαστές στη συνέντευξή τους να σε ενημερώσουμε ότι δήλωσαν τα παρακάτω στο ιταλικό περιοδικό «Panorama»:

Είμαστε κατά των υιοθεσιών από gay ζευγάρια. Η μοναδική οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Λέμε όχι στους απογόνους χημικών και τις ενοικιαζόμενες μήτρες. Η ζωή έχει μια φυσική ροή και αυτό δεν πρέπει να αλλάξει. 

Γεννιέσαι από μία μητέρα και έναν πατέρα. Έτσι θα έπρεπε να είναι. Τα παιδιά που είναι χημικά προϊόντα είναι «συνθετικά», επιλεγμένα από κατάλογο. 

Να σημειώσουμε ότι ο Elton John έχει με το σύντροφό του David Furnish δύο παιδιά, τον  4χρονο Zachary και τον 2χρονο Elijah.  

 

Tags: