Kate Middleton: Σε κίνδυνο η ζωή της λίγο πριν γεννήσει;

Η βασιλική οικογένεια αναλαμβάνει μέτρα υψίστης προστασίας, καθώς 200... περίεργοι παραμονεύουν την Δούκισσα καθημερινά λίγο πριν γεννήσει.
Kate Middleton: Σε κίνδυνο η ζωή της λίγο πριν γεννήσει;



Η Kate Middleton είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, μετά τον χαριτωμένο Prince George που απέκτησε με τον Prince William και όπως είναι λογικό διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. To αξιοσημείωτο όμως είναι το εξής: H Δούκισσα, δέχεται απειλή από 220 περίπου άτομα ημερησίως (οι λεγόμενοι stalkers) και για αυτό μια ειδική ομάδα ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου παρακολουθεί την κατάσταση από κοντά. 

Η ομάδα ειδικεύεται σε αστυνομικά θέματα και σε ζητήματα ψυχικής υγείας που αποτελούν άλλωστε μέρος των δικαιωμάτων Προστασίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Τμήματος του Λονδίνου, που διερευνά και παρακολουθεί ανθρώπους οι οποίοι έχουν "εμμονή με προστατευόμενα πρόσωπα και τοποθεσίες" και ιδίως με άτομα τα οποία κατέχουν υψηλές θέσεις, όπως αναφέρουν πηγές στην Mirror. 

O Dai Davies, ένας συνταξιούχος υπάλληλος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ο οποίος είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής της Βασιλικής Προστασίας για χρόνια, ανέφερε ότι σημαντικά γεγονότα της ζωής όπως οι γεννήσεις και οι γάμοι ενδέχεται "να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη πιθανότητα ενός (άσχημου) συμβάντος".

Παράλληλα, τόνισε ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για να αποφευχθεί οποιοδήποτε επίθεση στο πρόσωπο της Kate, αφού κατά καιρούς πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βάλει "στο μάτι" την βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η Δούκισσα σε ένα μήνα από τώρα γεννάει τον δεύτερο πρίγκιπα και θέλει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο ότι το μωρό της και η ίδια δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο...

Δες πώς θα αποκτήσεις τα μαλλιά της Δούκισσας ΕΔΩ