Eurovision 2015: Αυτοί είναι οι δικοί μας υποψήφιοι

Πού πάνε οι 12 πόντοι της ομάδας του #FollowMe;
Eurovision 2015: Αυτοί είναι οι δικοί μας υποψήφιοι



Ωραία, ακούσαμε τα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision και καμία αντίρρηση δεν έχουμε. Ας είναι καλά τα παιδιά και ας διακριθούν, αν και για να λέμε την αλήθεια οι επιτυχίες στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού δεν είναι στις προτεραιότητές μας σε αυτή τη ζωή. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν παθιαστήκαμε με καμία από τις υποψηφιότητες. Αντίθετα, θα παθιαζόμασταν αν βλέπαμε στη σκηνή της Eurovision τους παρακάτω καλλιτέχνες. Είναι οι αγαπημένοι μας και θα μας έκαναν να μετράμε τις μέρες αντίστροφα μέχρι τις 23 Μαίου. 

Burger Project 

Βάλια Ζιαμπάρα: Burger Project for Eurovision! Μην σουφρώνετε τα μούτρα σας παρακαλώ! Κάνετε λίγο εικόνα την τρελιάρικη τετράδα να τραγουδάει έξαλλη επί σκηνής «Το βαπόρι από την Περσία» στους eurofans. 

Τους παίρνεις τους douze points ή δεν τους παίρνεις; Τους παίρνεις βέβαια!

Leon of Athens

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Στηρίζω και προτείνω τον αγαπημένο Leon ή Leon of Athens, γιατί εκτός από εξαιρετικός μουσικός και ερμηνευτής είναι και ωραίο παιδί (θα πάρουμε και extra βαθμούς), εμ πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά γιατί στην Eurovision ειδικά μετράει η εμφάνιση! Εννοείται σε αγγλικό στίχο και παρακαλώ χωρίς μπουζούκι! 

Παντελής Παντελίδης

Δημήτρης Δρίζος: Να ξεκαθαρίσω από την αρχή. Είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Παντελή, αν και δεν ακούω ελληνική μουσική. Έχω παίξει και σχεδόν... μπουνιές με αυτούς που τον κατακρίνουν. Προφανώς ο Ελληνάρας ζηλεύει που ένας άνθρωπος, μόνος του, κατάφερε να κάνει καριέρα. Και όσοι λένε για τους στίχους του, όταν η Σακελλαρίου τραγούδαγε «Δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο» αποθέωναν. Γιατί Παντελίδη; Γιατί θα έλεγε για μια αγάπη-καψούρα, που όλοι έχουμε ζήσει, με νταούλια, βιολιά, κιθάρες και τα... ρέστα! Και όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε το «σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», δεν πειράζει. Ο Παντέλος είναι ο άρχοντας της νύχτας και φωνάρα...

Stan

Δανάη Γεωργαντά: Αν και δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική και κάποιοι ίσως να μην τον συμπαθούν, εγώ ψηφίζω Σταν! Η Eurovision χρειάζεται κάτι ποπ χωρίς μπουζουκάκι μέσα, κάτι που θα σου κολλήσει στο μυαλό για μέρες όπως είναι τα «Παιχνίδια Ερωτικά». Φαίνεται πως έχει εμπνευστεί από τον αγαπημένο μου Justin Timberlake γι' αυτό και παίρνει την ψήφο μου. Παιχνίδια ερωτικάαααα....

Τάμτα-Σαμπάνης

Γιάννα Κορρέ: Θέλω ένα alternative σχήμα για Eurovision! Θέλω να πάει η ομάδα του followme! Χαχα ωραία θα ήταν! Αλλά επειδή γράφουμε σοβαρά πράγματα θα επιλέξω… Η αγωνία κορυφώνεται… Τάμτα με Σαμπάνη! Μου βγήκε αυθόρμητα… Ωραία θα ήταν. 

Νίκος Καρβέλας

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Θέλω τον Νίκο Καρβέλα στην Eurovision. Του έχω αδυναμία και γουστάρω την τρέλα που βγάζει πάνω στην σκηνή. Δηλαδή δεν κατάλαβα... η Conchita είναι καλύτερη;

Minor Project

Νάνσυ Φαφούτη:  Πάγια θέση μου για τη Eurovision είναι ότι η ελληνική αποστολή θα έπρεπε να είναι κάτι απολύτως κιτς. Για παράδειγμα, θα ήθελα Γωγώ Τσαμπά στο τραγούδι, τσολιάδες να χορεύουν, πιάτα να σπάνε και ένα μεγάλο installation με γύρο χοιρινό. Επειδή όμως αυτό θα παραμείνει όνειρο ανεκπλήρωτο, θα επιλέξω μία μπάντα που είναι βουτηγμένη στην ποιότητα και έχω μέσα στην καρδιά μου, τους Minor Project. Είναι καταπληκτικοί μουσικοί και εκτός από σεξ απίλ έχουν ντράμερ που παίζει-γελάει-τραγουδάει ταυτόχρονα. Ο δε Στάθης Δράκος είναι μια ειδική περίπτωση καλλιτέχνη: Είναι ένα νόστιμο, 24χρονο μελαχρινό αγόρι (με λίγη φαντασία μοιάζει με τον Παντελίδη), που ναι μεν δεν θα έκανε τις τούμπες του Ρουβά αλλά θα κέρδιζε πόντους με το πονηρό χαμόγελο, το τρολάρισμα επί σκηνής και τη φωνή-καμπάνα. Κοινώς, θα έστελνε σπίτι του μέχρι και τον Γαϊτάνο. 

Banda Magda

Last but not least… η Banda Magda. H αρχηγός του followme Κατερίνα Ιωακείμ επέλεξε την Μάγδα Γιαννίκου η οποία βέβαια δεν έχει ανάγκη από καμία Eurovision μιας και ήδη τρελαίνει τους Νεοϋορκέζους. Η Κατερίνα πέρασε από το γραφείο μας, μας έβαλε ν’ ακούσουμε τον «Καροτσέρη» όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει ποτέ, έριξε μια στροφή και χάθηκε στο πλήθος. Πάτα και εσύ play για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου.