Shailene Woodley: Topless για το περιοδικό Glamour

Γιατί της αρέσουν οι παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη;
 Shailene Woodley: Topless για το περιοδικό Glamour



Topless για το βρετανικό Glamour του Απριλίου πόζαρε η Shailene Woodley, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το Λάθος Αστέρι» και της τριλογίας «Divergent». 

Μεταξύ άλλων, η 23χρονη ηθοποιός είπε ότι αυτό που λατρεύει στην Ευρώπη έχει σχέση με το πώς οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται τη σεξουαλικότητα. «Πηγαίνεις σε μία παραλία γυμνιστών και οι άντρες δεν κοιτούν το στήθος σου επειδή είναι απλά στήθος. Στην Αμερική, ο κόσμος δεν μιλάει για το σεξ, ωστόσο μπορείς να το δεις στα πρόσωπά μας». 

Η αγαπημένη σταρ μίλησε ακόμα για το γυμνό στον κινηματογράφο. «Είμαι πολύ άνετη με το γυμνό. Ίσως με κάνει πιο δυνατή σαν ηθοποιό, όμως αν πρόκειται να κάνω μία ταινία με σκηνές σεξ τότε θα είμαι γυμνή γιατί δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν κάνω σεξ με το σουτιέν και το παντελόνι μου». 

Να σημειώσουμε ότι η Shailene έχει παραδεχτεί ότι την ενδιέφερε πάρα πολύ ο ρόλος της Anastasia Steeele στην ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ενώ και η συγγραφέας του βιβλίου την ήθελε όμως υπήρχαν προβλήματα με το συμβόλαιό της για την τριλογία «Divergent».