Eddie Redmayne: Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει η γυναίκα του

Ο 34χρονος Οσκαρικός ηθοποιός είναι παντρεμένος και τρελά ερωτευμένος...
Eddie Redmayne: Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει η γυναίκα του



Αν δεν θαύμασες τον Eddie Redmayne στο "The theory of everything" τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις την ταινία γιατί σίγουρα θα συγκινηθείς από την ιστορία. Άλλωστε η εκπληκτική του ερμηνεία αλλά και η ομοιότητά του με τον αστροφυσικό Stephen Hawking είναι απλά... εξωπραγματική. 

Δικαιολογημένα λοιπόν πήρε το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου αφού το άξιζε και με το παραπάνω. Ο ηθοποιός ήδη έχει προκαλέσει χαμό στο Hollywood ενώ τις τελευταίες ώρες όλοι ασχολούνται και με την γυναίκα του, διότι σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις είναι... παντρεμένος! 

Θαυμάσαμε άλλωστε το ζευγάρι και στο red carpet των φετινών Oscars μαζί με όλα τα υπόλοιπα καλοντυμένα ζευγάρια. Ποια είναι όμως η δυναμική γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον Eddie; Πρόκειται για την... Hannah Bagshawe η οποία δεν έχει καμία απόλυτως σχέση με τον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Mε μεταπτυχιακό στην Αγγλική και την Γαλλική λογοτεχνία, έγινε αρθρογράφος μετά την αποφοίτησή της ενώ πλέον εργάζεται στον χρηματοπιστωτικό τομέα εξυπηρετώντας επενδυτικές τράπεζες όπως η Goldman Sachs! Άραγε να είναι αυτός ένας από τους λόγους που ο Eddie της κρατούσε τόσο σφιχτά το χέρι στο κόκκινο χαλί;

O ίδιος έχει πει πάντως για εκείνη, ότι τα καταφέρνει τέλεια με όλες τις λαμπερές εκδηλώσεις αυτού του είδους, σε αντίθεση με εκείνον που πάντα είναι νευρικός και έχει τρομερό άγχος...