Μadonna: Αποκαλυπτική συνέντευξη! Τι λέει για τη Lady Gaga και για την ηλικία της!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Madonna θα είναι για πάντα η βασίλισσα της pop...
Μadonna: Αποκαλυπτική συνέντευξη! Τι λέει για τη Lady Gaga και για την ηλικία της!



Mπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την εποχή που η Μadonna μας τραγουδούσε "Like a Prayer", "La Isla Bonita", "Papa Don't Preach", "Ηoliday" αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, όμως ακόμα δεν μπορεί να αποχωριστεί τον τίτλο της "βασίλισσας της pop" που δικαιολογημένα κατέκτησε μέσα από την τεράστια καριέρα της. 

Έτσι, η 56χρονη Madonna αποφάσισε να μας γυρίσει μερικές δεκαετίες πίσω στα 90s μέσα από το επερχόμενο τεύχος του Rolling Stone όπου ποζάρει σαν μια άλλη Marilyn Monroe έχοντας τα μαλλιά της κατάξανθες μπούκλες με σήμα κατατεθέν το αξεπέραστο κόκκινο κραγιόν. Ανάλογη βέβαια φωτογράφιση είχε κάνει ξανά το 1991 για το ντοκυμαντέρ "Τruth or Dare".

H Madonna, μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για την ηλικία λέγοντας πως είναι απλά ένας... αριθμός, απαντά σε όλα όσα τις έχουν προσάψει κατά καιρούς με αποκορύφωμα τις σχεδόν γυμνές εμφανίσεις της ακόμα και φέτος στα Grammy Awards, ενώ παράλληλα εκφράζει την άποψή της για την Lady Gaga, τον γάμο της με τον Guy Ritchie, την αγάπη της για την ταινία Whiplash που ήταν φέτος υποψήφια στα Όscars αλλά και πολλά ακόμα...

"Δεν νομίζω ότι θέλει το στέμμα μου" λέει για την Gaga, ενώ όσον αφορά την επίθεση που δέχεται για την ηλικία της: "Zoύμε ακόμα σε έναν σεξιστικό κόσμο όπου κάποιος μπορεί να κάνει διακρίσεις και να εναντιώνεται απέναντι σε κάποιον μόνο και μόνο για την ηλικία του. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται κατά βάση στις γυναίκες και όχι στους άντρες...".

Όσον αφορά την εμφάνιση που έκανε στα φετινά Grammy's η απάντησή της είναι η εξής: "This is what a 56-year-old ass looks like, moth@@@ers!" λέει χαρακτηριστικά...

Back to 90s! Η Μadonna σε φωτογράφιση που είχε κάνει το 1991 και ξανά το 1993 αλά... Marilyn