Ariana Grande: Έγινε... ρόφημα στα Starbucks

Πάντως η ίδια όταν πηγαίνει Starbucks δεν παραγγέλνει... Grande καφέ!
Ariana Grande: Έγινε... ρόφημα στα Starbucks



Tnν γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Victorious του δορυφορικού καναλιού Nickelodeon όταν ήταν μόλις 14 χρονών, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ομορφιά της! Ευαίσθητο καρκινάκι στο ζώδιο και γεννημένη στην Florida ξεδίπλωσε από νωρίς τα ταλέντα της, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι! Σήμερα, στα 22 της χρόνια η Αriana Grande θωρείται το next best thing της pop.

Ωστόσο, μια ρεπόρτερ του BuzzFeed θεώρησε πως το όνομα "Ariana Grande" θα αποτελούσε εύκολα έναν... λαχταριστό και γευστικότατο καφέ στα Starbucks. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να το παραγγείλει! Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα; Mια... "disco techno circus party" γεύση σύμφωνα με την δημοσιογράφο! 

Όταν λοιπόν αποφάσισε να ζητήσει το συγκεκριμένο ρόφημα, ο barista την κοίταξε με βλέμμα τύπου "παίρνεις ναρκωτικά;" όπως η ίδια είπε! Τελικά, έβαλαν και οι δυο... φαντασία και με σύμμαχο την ευρηματικότητα της στιγμής δημιούργησαν ένα ρόφημα το οποίο ήταν μια μίξη από σοκολάτα, καραμέλα και πάρα πολλή ζάχαρη!

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ το "Ariana Grande" ρόφημα δεν έχεις παρά να παραγγείλεις: Μια Candy Frappuccino βάση, σιρόπι mocha, mocha chips, σαντιγύ και... σιρόπι καραμέλας! Λες να σκεφτούν τα Starbucks να το συμπεριλάβουν όντως στο μενού τους; Μια δοκιμή θα σε πείσει...