Bart Freundlich: Ο άντρας πίσω από την οσκαρική Julianne Moore

Ποιος είναι ο… νεότερος άντρας της λαμπερής star που έγινε θέμα μετά την βράβευση της;
Bart Freundlich: Ο άντρας πίσω από την οσκαρική Julianne Moore



Η Julianne Moore κατάκτησε το Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία Still Alice και στον ευχαριστήριο λόγο της, ανέφερε τον νεότερο σύζυγο της (κατά μια δεκαετία), Bart Freundlich. Ποιος είναι ο σύζυγος της 54χρονης star;

Ο Bartholomew Freundlich είναι γεννημένος στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, καθώς είναι παραγωγός ενώ έχει διατελέσει και σεναριογράφος. Σπούδασε Cinema Studies and Film and Television Production και θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς στις ΗΠΑ.

Το 1996 o Freundlich γνωρίστηκε με την Moore και παντρεύτηκαν το 2003. Πριν όμως περάσουν… βέρες είχαν αποκτήσει δυο παιδιά. Τον 18χρονο Caleb και την 13χρονη Liv ενώ το ζευγάρι παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο ερωτευμένα αλλά και χαμηλών τόνων στην showbiz.

Όταν η Julianne κατέκτησε το Όσκαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Dolby Theatre φίλησε με πάθος τον Bart ενώ στον λόγο της ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι νικητές ενός χρυσού αγαλματίδιου ζουν πέντε χρόνια περισσότερο, κάτι θετικό για εκείνη καθώς είναι μεγαλύτερη από τον Bart!

Tελικά πίσω από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας σημαντικός άντρας…